Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Far-klumme: ”Først da jeg blev far, kunne jeg træde ud af rollen som min fars barn”

Far-klumme: ”Først da jeg blev far, kunne jeg træde ud af rollen som min fars barn”

På Euroman.dk vil vi fremover udgive far-klummer fra vores mange skribenter. Her fortæller Rasmus Elmelund, 32, om transformationen fra at være sine forældres barn til selv at være forælder for sit barn. Og i hans tilfælde: Fra at være sin fars søn til at være far for sine sønner.

Jeg holder utrolig meget af mine forældre.

Det har jeg faktisk gjort uden afbrydelse i nu 32 og et halvt år. Ligesom alle andre har jeg selvfølgelig haft perioder, hvor jeg har følt, at de var pinlige. For eksempel når min far kom forbi skolen for at optræde med sit omrejsende tomandscirkus, Cirkus Umulius, som han havde med sin ven Ole, der gik under klovnealiasset Luigi. Pedro og Luigi sang og dansede og slog hinanden i hovederne med enorme, oppustelige gummihamre, og min far gav den både som ”stærk mand”, der rev en telefonbog over, og som dristig ”fakir”, som på sine bare fødder kunne gå oven på knuste cornflakes.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her