Restaurationen går a la carte

Man er altid trillet stopmæt fra Restaurationen, men fremover kan mindre gøre det.

Restaurationen går a la carte
Offentliggjort

Et af Restaurationens kendetegn siden starten for 20 år siden har været den faste menu – fem retter, take it or leave it. Det var ikke særlig almindeligt i 1991, hvor der i øvrigt var meget langt mellem topstederne i København.

Fra og med næste uge bliver det imidlertid anderledes, idet Bo og Lisbeth Jacobsen ændrer konceptet, således at det bliver muligt at vælge a la carte. Menuerne forsvinder dog ikke – tværtimod udvides repertoiret, så man nu kan vælge mellem menuer på fire til otte retter.

Restaurationen var foregangsmand, hvad vinmenuer angår – og disse vinmenuer består, mens man tillige kan vælge fra vinkortet, hvad man i øvrigt altid har kunnet. Man er aldrig gået sulten fra Restaurationen – ”Gæsterne skal køres over,” som Bo Jacobsen har udtrykt det. Nu kan man så altså slippe med en mindre påkørsel!

Restaurationen går a la carte