Hvis man inviterede ex-landstræner Morten Olsen på en guidet pressetour i Kolme, det nye skud på stammen for ejerne af Bremen Teater og Hotel Cecil, ville han formentlig beskrive stedet som ’polyvant’ (en afart af ’polyvalent’).

Tillad os at opremse Kolmes mange formål: Kaffebar, frokostkantine, møde- og selskabslokaler, bar med dj’s til klokken 03 fredag og lørdag – og på sigt skal Kolme også fungere som en aftenrestaurant, der hænger tæt sammen med begivenhederne på naboteatret. Her vil man kunne få ’dinner-and-show’-billetter, og med en åbning i væggen mellem de to beværtninger vil man kunne tale en våd aften på Bremen Teater af i Kolme med en farvel-drink eller to.

Kolme2.jpg

Det har længe været et ønske for PenSam, ejerne bag Bremen Teater, at udvide porteføljen med lokalet, der før husede et jobcenter. Lokalet i Nyropsgade på Vesterbro kom på PenSams hænder i sommeren 2020, og er altså nu klar til at blive indviet under navnet Kolme.

Lokalerne er indrettet med hjælp fra danske producenter som lampefirmaet LYFA og Normann. Fra det store stueplan kan man bevæge sig ned i den nedsunkne ’øvre kælder’, hvor der både findes en lille bar og tre tilstødende selskabslokaler.

Kolme ligger i Nyropsgade 39 og har åbent alle ugens dage.

Kolme1.jpg