PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Julegaver

Foto: Colorful Standard Man kan altid bruge en god t-shirt.

10 julegaver til under 500 kroner stykket

Juleaften behøver ikke være et materialistisk våbenkapløb. Her er 10 gode gaveidéer, der ikke koster en halv bondegård.

Julen bliver hurtigt en dyr affære, når du skal købe gaver til både familie, venner og bekendtskaber. Gode gaver på budget kan være noget af en udfordring, men frygt ej - vi har fundet 10 gode gaver, der alle koster under 500 kroner stykket.

pastamaskine.jpg

1.Mamma mia
Der skal ikke andet end æg, mel og olie til at lave frisk pasta, der slår supermarkedets spaghetti med længder. Den hånddrevne pastamaskine fra Westmark er gaven, som bliver ved med at give – pasta bliver man jo aldrig træt af.

499 kroner hos alstrom.dk


JM.505021.SETS_HOLIDAY_2019_GIFT_SET_2.jpg

2. Rent og pænt
Årstiden kan være hård ved fodtøjet med både sjap, slud og vejsalt som de største syndere. Rensesættet fra Jason Markk gør skoene fine igen – sættet indeholder både renseskum, børste, renseservietter og imprægnering.

280 kroner hos nakedcph.com

Screenshot 2019-12-03 at 16.23.29.png

3. Klassisk merino
Bløde pakker kan sagtens være gode, især hvis de holder modtageren varm gennem vintermånederne. Den grønne strik fra Arket er i merinould og en klassiker, man aldrig bliver træt af. Trøjen fås i flere forskellige farver.

490 kroner hos arket.com

bog.jpg

4. Per Petterson: Mænd i min situation
I ’Mænd i min situation’ får vi en helt personlig historie, der fortæller noget alment om det at være moderne middelklasse mand i en brydningstid. Bogen er fra Per Petterson, en af nordens bedste forfattere, der fortæller historien om sit alter ego Arvid Jensen, der netop er blevet skilt og skal til at samle et nyt liv sammen.

299 kroner hos saxo.com 

Anholt-Gin.jpg

5. Dansk kvalitet
Anholt Gin skriver selv ”mindre pis, mere gin”. Og det er også, hvad man får i denne gin, der er produceret med lokale ingredienser fra øen Anholt og fremstilles på et bryggeri i Thy. Anholt Gin er dansk kvalitet, der gør en gin og tonic endnu bedre, end den er i forvejen.

350 kroner hos anholt-gin.dk

forside-gave.jpg6. Giv og få
Læg kvalitetsjournalistik under juletræet, og du er næsten sikker på, at gaven bliver velmodtaget. Hvis du giver et Euroman-magasin i gave, får du selv et abonnement til vores digitale univers Euroman Premium – så du også kan forkæle dig selv til jul.

Fra 149 kroner lige her

Barberskum.png7. Varm barbering
Marram Co har lavet en barberskum, der er særdeles velegnet til vinterperioden. Med ingredienser som ingefær, ravensara og gulerodsfrø varmer ’It’s Cold’-barberskummen huden op inden barbering, mens den samtidig giver pleje til vintertør hud.

173 kroner hos mrporter.com

t-shirt.png8. Basis
Den hvide t-shirt er at finde i de fleste klædeskabe, og det er sjældent, at en enkelt af den klassiske beklædningsdel er nok. Danske Colorful Standard laver basisvarer, der er produceret i økologisk bomuld, og er et godt bud på en hvid t-shirt i god kvalitet.

225 kroner hos colorfulstandard.dk

kaffemaskine.jpg

9. Langsom kaffe
Lento Slow kaffebrygger er til dem, der holder af friskbrygget og aromatisk kaffe. Kaffebryggeren er fra hollandske Bredemeijer og består af en glaskande med et stålfilter. Put kaffen i filteret, hæld kogende vand over – og så er det kaffetid.

479 kroner hos magasin.dk

front.jpeg10. Union suit
En rød heldragt til skiferien eller en ekstra kold dag herhjemme – alternativt bare til en søndag på sofaen. Heldragten kaldes også for et union suit og har eksisteret siden 1850’erne. Designet er nærmest uændret siden dengang, men kvaliteten er (forhåbentlig) betydeligt bedre.

445 kroner hos urbancowboy.dk