Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Julegaver
Foto: PR Man kan altid bruge en god whiskey.

10 julegaver til under 500 kroner

Juleaften behøver ikke være et materialistisk våbenkapløb. Her er 10 gode gaveidéer, der ikke koster en halv bondegård.

kasket.jpg

Hatteleg

Ebbets Field Flannels laver håndlavede baseball-kasketter i høj kvalitet, som holder hele livet. Det Seattle-baserede firma rekonstruerer klassiske designs fra den amerikanske baseball-liga, men også fra Latinamerika og Japan. Deres 1940 Tokyo Kyojin ballcap er håndsyet i sort uld med blød hatteskygge og grønt satin. Kyojin er navnet på Japans mest berømte baseballhold kendt som Tokyo Giants, og Ebbets’ omvendte E-emblem er det japanske tegn for giant man.
300 kr. på ebbets.com

under 500 main.jpg

Til halsen

The Balvenie Single Malt Whisky 12 års DoubleWood er lavet i Speyside i Skotland på verdens første destilleri til at foretage en såkaldt fadafslutning: Det er denne særlige type finish, som ’DoubleWood’ hentyder til, og det betyder, at whiskyen efter 12 år på egetræsfade flyttes til spanske sherryfade for yderligere lagring og afrunding. Balvenie kan prale af stadig at have egen gård, marker, malteri, bødkeri og sågar egen kobbersmed. Duftnoter af honning og vanilje og nøddeagtig smag med strejf af kanel og lang og varm eftersmag.
449 kr. på whisky.dk

Untitled-3.jpg

Til hovedet
På Euroman gør vi en dyd af at tage os tid. Tid til at tale med vores hovedpersoner, tid til at skrive om dem. Gennem nu flere end 300 månedlige udgaver af magasinet har vi talt med og om tusindvis af mænd fra alle lag i samfundet. Både dem, som fortjener vores anerkendelse, og dem, som ikke gør. Men de er alle mænd, som kræver vores opmærksomhed og kan gøre os klogere på os selv. I denne anmelderroste bog har vi samlet 20 af vores allerbedste interviews og portrætter gennem årene.
299 kr. forlaget Storyhouse
Kan købes hos boghandlere landet over eller her

Untitled-2.jpg

På tredje dag genopstanden

Daimon Barber Anti-Fatigue Face Cream er en effektiv ansigtscreme med det virksomme stof Myramaze, der er lavet på et ekstrakt fra den sydafrikanske plante Myrothamnus flabellifolius. Den kaldes også ’resurrection plant’ eller genopstandelsesplanten, fordi den hurtigt regenerer efter perioder med tørke. Cremen virker forfriskende og styrkende på huden, især efter en barbering. Indeholder desuden olier fra æblefrø, limefrø og kokos. Absorberes let og fedter ikke. Fri for parabener.
45 ml. til 399 kr. på proshave.dk

kaf.jpgØkologisk enkeltmarkskaffe

Estate Coffee har siden 2010 haft som mål at indkøbe og videre-sælge de bedste økologiske kaffer fra enkeltmarker. Nu sælges kaffe fra Daterra og Las Gravilias, der er tilbage efter et år med meget lavt høstudbytte. Daterra Organic Reserve er lavet på brasiliansk Yellow Icatu, små runde bønner, der leverer god, fyldig kaffe med tropisk frugt og spices i noten. Las Gravilias er en klassisk Tarrazu-kaffe fra Costa Ricas bjergrige syd og er en kraftig kaffe med noter af chokolade og røde bær.
69 kr. for Las Gravilias og 79 kr. for Daterra på estatecoffee.dk

 Gavekort til Euroman

euroman-cover.jpg

Den bedste gave, du kan give til ham er selvfølgelig et abonnement på Danmarks bedste magasin (sagt i al beskedenhed, selvfølgelig). Det er samtidig en gave, der bliver ved med at give hele året, når der hvert måned dumper et nyt eksemplar ind af dørsprækken.

Pris: Fra 149 kroner lige her

carhartt.jpg

Safety first

Det er bælgragende mørkt, når du tager på arbejde eller cykler hjem fra julefrokost. Hvis en uopmærksom billist overser dig i mørket, er gode råd dyre. Og så er det sådan set lovpligtligt, at have lys på cyklen. Lys natten op med stil med disse cykellygter fra Carhartt og Palomar. 

399 kroner på junkyard.dk

bog.jpg

Velskrevet socialrealisme

Kort tid efter Thomas Korsgaards brag af en debut kommer her to’eren 'En dag vil vi grine af det', der følger flot op på succesen. Vi er i samme white trash-miljø tæt på Lars Tyndskidsmarker, hvor mor er depressiv, og far kæmper med løse ansættelser - konstant på randen af den totale deroute.

Hovedpersonen er homoseksuel og forsøger at finde sine egne ben at stå på, mens han samtidigt ynker, elsker og hader sine forældre og omgivelser. Det er præcist og humoristisk beskrevet af Thomas Korsgaard, der på kort tid har cementeret sin status som en forfatter, vi skal regne med mange år fremover.

199 kroner i boghandlere landet over eller på saxo.com.

SOULLAND_AW_15_58-2.jpg

En gave, der bliver brugt

Det bliver næppe den gave, der samler familiens opmærksomhed den 25. december, men et par sokker kan man altid bruge. Og de skal ikke komme i pakker af ti og være helt anonyme. Disse logo-sokker fra Soulland kan give lidt ekstra attitude til et klassisk outfit på kontoret. 

75 kroner hos Rezet Store

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Gaver til ham og Gaver