Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Jesper Buch: "En rigtig mand skal have styr på sine stumper derhjemme, og han skal have styr på sit shit uden for hjemmet"

Foto: Martin Bubandt

Jesper Buch: "En rigtig mand skal have styr på sine stumper derhjemme, og han skal have styr på sit shit uden for hjemmet"

Hvad ved vi om mænd? Vi har spurgt iværksætter Jesper Buch.

Første gang, jeg følte mig som en mand, var da jeg som 18-årig fik ros fra sergenten under morgeneftersyn som menig på Ryes Kaserne i Fredericia, da han syntes, at mit skab var pænt, og at mine skjorter og underbukser var lagt pænt på plads. En rigtig mand skal have styr på sine stumper derhjemme, og han skal have styr på sit shit uden for hjemmet. Inden min værnepligt var jeg bare en dreng, der boede hjemme og fik serveret sovs og kartofler i parcelhuset i Vamdrup. 

Den vigtigste oplevelse, jeg har haft med min far, var, når vi var på fisketur om søndagen efter fladfisk i Strib ved Middelfart og om natten på Kolding Havn efter ål. Vi talte om livet og om iværksætteri. Min far havde en træskofabrik. Det var ikke en kæmpe forretning, men han kunne betale sin egen løn. Jeg fik en masse viden ved at afkode hans verden, men senere hen havde han ikke særlig meget styr på sit liv som fuldblodsalkoholiker. I dag er jeg alenefar med tre børn hver anden uge. Når jeg er sammen med mine børn, gør jeg det, min far ikke selv gjorde: Jeg prioriterer dem. Når jeg har børn, så har jeg børn. Når jeg ikke har børn, giver jeg den gas og arbejder til klokken lort.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her