Du behøver ikke nødvendigvis ligge i kø med sovepose i flere døgn for at få fat på dine næste yndlings-sneakers. 

De bedste sneakerbutikker har heldigvis også gode webshops, hvor alle de sjældne sneakers kan købes hjem, uanset om man bor i Hanoi, Hamborg eller Herning. Man skal bare være hurtig på tasterne, for der er kamp om de særlige sneakers. 

Hvis du besøger disse 7 webshops, er de sneakers, som er sværest at få fat på, kun få klik væk.

Kith

Den New Yorker-baserede sneakerbutik ligger helt i toppen, når det kommer til at sælge de nyeste og mest sjældne sneakers. 

Faktisk har butikken opbygget et så stærkt renommé, at flere af de store producenter har givet sig i kast med et samarbejde med dem. 

På webshoppen bliver produkterne præsenteret med flotte billeder, og siden er bygget op med masser af luft mellem produkterne. 

Kith sælger også tøj og er på det punkt stærkere end mange af sneaker-konkurrenterne. Her er tøj fra mærker som Helmut Lang, Norse Projects og Alexander Wang. 

Size?


Size? må referere til en stor størrelse, for sortimentet er nærmest uendeligt. Udover at have mange af de mest eftertragtede sneakerudgivelser, så har man vægtet kvantitet højt, da stort set alle brands er repræsenteret. 

Webshoppen kan virke uoverskuelig ved første øjekast, og de mange valgmuligheder gør det ikke lettere. Men når man først har fundet den side eller det brand, man leder efter, er designet enkelt og roligt. 

Size? har for nylig åbnet sin første butik i København, der sammen med Wood Wood, Norse Store og Rezet Store må slås om at få de mest sjældne sneaker i landet.

Den britiske sneakershop er langt mere end sko, de har også et godt udvalg af tøjdesignere som Stussy, Lacoste og Libertine-Libertine. 

Opdateret: De har nu også fået en dansk webshop. Besøg dem her.

Rezet Store

Den bedste danske sneakerbutik har også en flot webshop, som både er nem at navigere rundt i og har gode billeder. De tager selv produktbillederne, hvor modeller har fået skoene på, hvilket giver forbrugeren et bedre indtryk af skoen, han er ved at købe. 


Rezet Store har det største sneakerudvalg i Danmark og får mange sjældne sneakers hjem. Fx har de både haft Kanye Wests Yeezy og de populære NMD-sneakers til salg. 

Udover sneakers satser de på sporty tøj og forhandler streetwearmærker som Soulland, Han København og adidas. 

 

Packer Shoes

Her er stedet, du skal søge hen, hvis man vil købe specielle sneakers, som dine venner aldrig har set. Packer Shoes får nemlig mange limited edition-sneakers hjem, som nogle af de første i verden. Derudover sælger de flere modeller, som de har eneret på.  

Hvor de vinder på flest sjældne sneakers, taber de på overskueligt design. Webshoppen er traditionelt bygget op med lidt for mange valgmuligheder og forskellige typer af produktbilleder. 

Udover sneakers forhandler de også tøj, ure, tasker og andre accessories. Noget af det virker overflødigt, når man tænker på, at sneakers er deres kernekompetence.

Sneakers 'n' Stuff

Når det kommer til at drive forretning, kan svenskerne bare noget. Særligt hvis det handler om smagfuldt design. Sneakers ’n’ Stuff bliver af mange regnet som den bedste sneakerbutik på nettet. Simpelthen fordi de har alt.

Webshoppen er fint sat sammen og æstetisk flot. De mange sneakers bliver præsenteret ens og på en pæn måde med en lille grå boks udenom skoen. Det er let at søge i de forskellige mærker, og der er muligheder for at specialisere sin søgning. 

Sneakers ’n’ Stuff har specialiseret sig i fodtøj, men har også lidt tøj til salg, hvor de har lavet et par gode aftaler med mærker som Our Legacy, Billionaire Boys Club og Stussy. 

 

Undefeated 

Undefeated er endnu en forhandler, som ikke er til at komme udenom. De har ligesom resten af listen et stort udvalg af sjældne sneakers og laver også flere samarbejder med producenterne. 

Butikken har listens flotteste udtryk og mest kreative design. De forskellige sneakers er sat flot op uden ramme, og mærkerne vælger man ved at klikke sig ind på deres logo.

 

 

Hanon Shop

Hanon Shop er meget mere end blot en sneakerforhandler, men det er på skofronten, at de udmærker sig. Det er her, de er bedst med, når det kommer til nye modeller, som kun kan fås i begrænset oplag.

Udover at sælge alle de klassiske sneakermærker har de også et bredt sortiment inden for tøj med alt fra Fred Perry over Levi’s til Wood Wood. 

Designet er pænt, dog kan det virke lidt uoverskuelig at navigere rundt i, da mulighederne er mange. 

LÆS OGSÅ: De 11 bedste webshops til herretøj

LÆS OGSÅ: Modeposten: Soulland og Rezet Store i nyt samarbejde og fire andre stærke nyheder

 

LÆS OGSÅ: Bliv klar til storbyferien: 19 lækre ting til kufferten