Hvis du søger  efter ”Fiat”, får du vist et af Zlatans bedste citater fra Barcelona-tiden; ”Jeg var en Ferrari, der blev kørt som en Fiat.” Du kan også prøve med “burger” og billeder af Zlatans egen 600 grams store burger, dukker frem på skærmen.

Zlatan er god til at komme i medierne, og der går sjældent langt mellem vredesudbrud mod dommere og geniale citater, der sætter mundkurv på alverdens journalister. Og derfor er der selvfølgelig masser af guf at hente på hans nu helt egen søgemaskine.

LÆS OGSÅ: Zlatan i klædelig kampagne: 50 sultende børns navne tatoveret på kroppen

Det er det svenske reklamebureau SweetPop, der står bar, og den fungerer som og ligner fuldstændig Google, hvor hver eneste søgning vil automatisk sætte ”Zlatan” foran. 

Ligesom Google har en ’Jeg prøver lykken-knap’, har den nye søgemaskine fået sin egen ’’I’m Feeling Zlatan’, hvor man så ryger over på Zlatans Wikipedia-side. SweetPop har ikke spurgt om Zlatans tilladelse, før de gik i gang, men den kreative direktør, Andreas Killander, håber, at Zlatan kan se det sjove i det.

"Hvis du skriver Ferrari, så finder du information om Ferrari og Zlatan. Hvis du søger på en opskrift, så får du en Zlatan-burger. Zlatan er et idol. Han er verdenskendt, og det er grunden til, at vi valgte ham."  

Prøv Zlatan-søgemaskinen her. 

LÆS OGSÅ: Kontaktannonce fik Zlatan til at tænde af

LÆS OGSÅ: Zlatan Ibrahimovic scorer spektakulært mål (igen, igen)

LÆS OGSÅ: 10 ting Morten Olsen har beriget det danske sprog med