Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Far-klumme: “Det har været en modningsproces for mig at blive far”

Foto: Ramus Kongsgaard

Far-klumme: “Det har været en modningsproces for mig at blive far”

På Euroman.dk vil vi fremover udgive far-klummer fra vores mange skribenter. Her skriver Virgil Nicholas, 29, om hvilke overvejelser man gør sig, inden og efter man er blevet far. Hvor meget tager man med i opdragelsen fra sin egen opvækst? Og hvor skal barnet gå i skole?

Det er sjovt, og sikkert en oplevelse mange kan nikke genkendende til: Man er ung, måske i sine sene teenageår, og man forestiller sig, hvordan ens voksenverden kommer til at se ud. Hvilket job, hvilken by og hvilken tilværelse.

Et par år senere, formodentlig når man er i det der faste forhold, som man tænker, at man nok kommer til at være i resten af sit liv, er ovenstående en kende mere konkretiseret med flere minusser og kompromisser end plusser. Men så er der andre tanker, der melder sig omkring livet med en fast partner som fx, hvordan ens barn kommer til at se ud. Eller rettere, hvordan ens barn kommer til at være. Og når du står i situationen, og I sammen venter et barn, går det op for dig, at barnet ikke bare former sig selv – det er jo dit ansvar.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her