Iden nye restaurant, bar og vinbutik Bar'Vin er det vinen, der sætter dagsordenen og således også menuen. En udmærket strategi sat af to dygtige herrer, der begge er 'gamle i gårde'.
Hvad blev der egentlig af René Warn, der indtil for kort tid siden drev spisestedet Sorte Hest (hvor restaurant kadeau nu ligger – rigtig godt!), og hvad med vinmanden Nils Thyge, der har været her og dér og alle vegne – og ikke mindst på den for længst hedengangne Restaurant Nouvelle med selvsamme René Warn?
Jo, de to – der tidligere har arbejdet sammen – har fundet sammen igen omkring vinbaren og restauranten Bar’Vin ved Café Teatret i Skindergade (København), hvor tidligere Spisebilletten lå.
Vinen er i højsædet, men på uformel vis, og det lille sted hylder i det hele taget princippet ’lidt, enkelt og godt’. Der er åbent både til frokost og aften.
Jeg har kun lært halvdelen af, hvad min far kunne med sine hænder. Og mine børn har lært mindre end halvdelen. De kan ingenting. Jeg tror, det vildeste, de kan, er at binde deres snørebånd. Det, tror jeg, kan være roden til noget af den mistrivsel, vi oplever.