Kongevine kræver kongeglas

Kongevine kræver kongeglas

Holmegaard har i samarbejde med vinentusiast og designer Tom Nybroe skabt vinglasset ”The Bowl”, som med sin store overflade lader de store vine komme til deres ret

Det store sommelierglas er på få år blevet et must blandt vinelskere. De smukke statementglas har en overdådig og ultraelegant æstetik i både servering og borddækning. Men glasset er ikke kun for øjet. De store vinglas kan folde vinen helt ud, og Holmegaard præsenterer derfor nu et kingsize-vinglas til de helt store vinoplevelser – ”The Bowl”.

Glassets store overflade åbner op for, at unge, komplekse eller store, kraftige vine kan færdigudvikle sig i glasset og nå sit fulde potentiale uden dekantering. ”The Bowl” er som resten af Holmegaards Perfectionserie skabt af vinentusiast og designer Tom Nybroe, der i mange år har arbejdet med vin både som foredragsholder, arrangør af vinsmagninger og som partner i vinimportfirmaet, World of Wine.

Med udgangspunkt i grundig research hos professionelle vintjenere og vinproducenter fra hele verden og sit eget ønske om at tilføre markedet en glasserie, der tager højde for vinens behandling, skabte han i 2006 den prisvindende glasserie Perfection i samarbejde med Holmegaard.

”THE BOWL” ER PERFEKT TIL DET INTIME SELSKABtekst_HOLMEGAARD_10_202.jpg

”The Bowl” er et kingsize-vinglas, der bogstavelig talt løfter den vinkorrekte servering til nye højder i et mundblæst design med perfekte proportioner og en tilpasset vægt, der sikrer, at glasset aldrig bliver for tungt og svært at håndtere selv med indhold.

Perfection-seriens adelsmærke har siden lanceringen været den tydelige skænkelinje, der hjælper til at servere den korrekte mængde vin. En designfeature, der går igen i The Bowl, og som gør glasset ekstraordinært - ikke bare i størrelsen, men også når vinen skænkes.

Med ”The Bowl” får man præcis fire glas per flaske, og dermed passer glasset perfekt til det intime selskab, der skal nyde stor vin på den ultimative måde. Selv om vinen og maden skal være i fokus,
så er borddækningen også afgørende for aftenens atmosfære, og ”The Bowl” giver nu design- og vinelskeren mulighed for at iscenesætte måltidet med en ekstra dimension.

Kingsize-glasset kan enten bruges alene som gennemgående rødvinsglas eller ved at bygge op til en vinøs rejse med flere forskellige glasstørrelser på række med ”The Bowl” som bordets og aftenens finale.

NYT SPIRITUSGLAS HOLDER PÅ AROMAENtekst_HOLMEGAARD_09_liquor_glass_180.jpg

Ud over ”The Bowl” har Holmegaard også tilføjet et elegant spiritusglas til Perfection-serien. Glassets tulipanform er med til at skabe et spiritusglas, der er nemt at holde om, når indholdet stille og roligt skal varmes op. Glassets indsnævring i toppen giver det en perfekt åbning, både så det kommer til at bibeholde spiritussens aroma, og når glasset skal anvendes. Spiritusglasset kan rumme 24 cl og kommer i en højde på 21 cm. Glassets design giver også mulighed for altid at ramme den rette mængde i glasset, da designet har en skænkelinje, der bliver en naturlig og smuk del af designet.

Perfection glasserie

Perfection The Bowl vinglas (H: 25 cm, Ø14,5 cm) i mundblæst glas koster 399,95 kr. (vejl.).
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 45 88 66 33tekst_onl_HOLMEGAARD_17_family_302.jpgMed Perfection har glasdesigner Tom Nybroe virkeliggjort sin vision om et moderne vinglas, hvor vinen kommer fuldt til udtryk. Tom Nybroe er en passioneret vinconnaisseur og har kastet et helt livs ekspertise og passion ind i udformningen af det ultimative vinglas og designede i 2006 den prisbelønnede Perfection-serie for Holmegaard.