Blot en times kørsel fra Paris ligger en vidunderlig spiseoplevelse til små penge

Blot en times kørsel fra Paris ligger en vidunderlig spiseoplevelse til små penge

De to australske kokke Shaun Kelly og James Henry udlever drømmen om det franske landsted på Le Doyenné, der ligger blot en time fra Paris. De er samtidig eksemplet på en tendens, hvor Paris’ restauratører søger væk fra byen og ud i oplandet.

Offentliggjort

Forestil dig, hvis du var i familie med en fransk greve med udsøgt smag og et stort landsted lige uden for Paris. 

Et sted med blomstret tapet på væggene, afsyrede møbler, velduftende sæbe på værelserne og en gennemgående duft af brænderøg fra den blussende ild i den enorme kamin i spisestuen. 

Et sted, hvor du vågner op til god lysristet kaffe, sprøde croissanter, den hjemmelavede spegeskinke fra gårdens egne grise og spejlæg fra de sorte høns. 

Et sted, hvor du om aftenen sætter dig til bords til friske grøntsager fra den store køkkenhave, smørmættede kartofler i kobberfad og blodrøde duebryster ristet over den åbne ild i køkkenet og serveret på gammelt porcelæn.