Hvem elsker ikke portvin? I denne måned er der særligt to gode muligheder for drikke de gode dråber

Gastro viser vi vej til de vigtigste nyheder fra den danske restaurationsbranche.

Hvem elsker ikke portvin? I denne måned er der særligt to gode muligheder for drikke de gode dråber
Offentliggjort

Nye aftenvinde på Gammel Kongevej

Efter knap 20 år med deli og bager på hjørnet af Gammel Kongevej sadlede Meyers Deli tidligere i år om. Den 1. april genåbnede det som Harlo & Meyer, hvor man har forsøgt at forene bagerudsalg, konditori og vinbar. 

Bag gryderne står André Skjødt Andersen, der har været tidligere souschef på Alouette og kok på steder som Barr, Noma og Frederiksminde. Hidtil har man kun haft morgenmad og frokost, men fra midten af august udvidede man med aftenåbent fire dage om ugen. 

Aftenkortet består af 10 salte og to søde retter, der serveres a la carte til priser mellem 85 og 200 kr.