Opskrift:
Denne nudelsuppe er supernem og smager virkelig godt
Skal det gå hurtigt med madlavningen? Så er denne nudelsuppe i kokoskarry med kål og tang et godt bud.

Ingredienser
- 10 g tørret wakame-tang
- 250 g risnudler
- 20 g ingefær
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. solsikkeolie
- 1 spsk. grøn karrypasta
- 1 tsk. gurkemeje
- 1½ liter grøntsagsbouillon
- 1 dåse kokosmælk
- 300 g savoykål
- 150 g grønkål
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 lime
Fremgangsmåde
- Læg tangen i blød i varmt vand, og lad det trække i en halv time.
- Tilbered risnudlerne efter pakkens anvisning.
- Hak ingefær og hvidløg fint. Varm olien i en gryde, og kom ingefær og hvidløg i. Steg det i et halvt minut, og tilsæt karrypasta og gurkemeje. Steg videre i et halvt minut, før bouillon og kokosmælk tilsættes.
- Lad suppen simre i 10 minutter. Snit imens kålen i strimler. Kom det i suppen sammen med nudlerne, og varm det igennem. Smag til med fiskesauce og lidt limesaft.