Kronprins Frederik kiggede forbi, da Jack havde første arbejdsdag: ”Der tænkte jeg da lige: ’Okay, det er sådan, det kører’”

Kronprins Frederik kiggede forbi, da Jack havde første arbejdsdag: ”Der tænkte jeg da lige: ’Okay, det er sådan, det kører’”

Få danske hoteller er mere ikoniske end Ruths Hotel – med alt hvad det indebærer af gamle traditioner, højtflyvende sommergæster og et ambitionsniveau, der sigter højt. Her fortæller restaurantchef Jacob Brink Lauridsen og køkkenchef Jack Cramer om deres ambitioner for hotellets restaurant Oké.

Offentliggjort

Jacob, hvordan sørger man for, at et sted som Ruths Hotel bliver ført ind i fremtiden?

Jacob Brink Lauridsen: ”Vi arbejder meget med at forberede hotellet til den næste generation af gæster. Det er min største opgave. Nogen synes, at det, vi gør, er forfærdeligt, men heldigvis synes ni ud af 10, at vi gør de rigtige ting. 

Min baggrund gør, at jeg får lov til lidt mere. Der er selvfølgelig folk, der er fornærmede, fordi der nu kommer en sort mand ovre fra København, der ikke skal tro, han kan ændre noget. Dem går jeg ned og taler med. Sætter mig ned ved deres bord og fortæller om, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Som oftest ender det jo med, at vi får en snak, og de forstår, hvad vi gerne vil.” 

Er du blevet et kendt ansigt i byen?