Tidligere kok fra Geranium og Jordnær åbner ny restaurant i Nordhavn

Den italienske kok Gabriele Rizzo vil med Restaurant Hâidan sætte Nordhavn på det gastronomiske verdenskort.

Tidligere kok fra Geranium og Jordnær åbner ny restaurant i Nordhavn
Offentliggjort

For alle madører i Nordhavn er der gode udsigter til at blive kulinarisk beriget, når Restaurant Hâidan slår dørene op. Restauranten kommer til at holde til huse i The Audo i Århusgade, og med et menukort, der primært baserer sig på skaldyr og fisk, er forventningerne til den nye restaurant skyhøje.

Bag Restaurant Hâidan står den 32-årige italienske kok Gabriel Rizzo, der tidligere har stået i køkkenet hos blandt andet Jordnær og Geranium. Foruden de to danske Michelin-restauranter har Rizzo også været forbi prominente restauranter i Barcelona og San Fransisco, og det globale udsyn præger også menuen, som er en kombination af det kinesiske, italienske og skandinaviske køkken.

“Menuen er en fortolkning af mine oplevelser og erfaringer fra de mange steder, jeg har været og arbejdet. Kulturer, smage og mad, som jeg kan lide. Især det kinesiske køkken er undervurderet, der er mange muligheder i kombination med det skandinaviske og italienske køkken, og det vil jeg gerne vise gæsterne,” siger Gabriel Rizzo i en pressemeddelelse.

Den skandinaviske indretning med rene linjer, afdæmpede farver og gennemført enkelthed skal være med til at gøre Restaurant Hâidan til en helhedsoplevelse.

Restaurant Hâidan åbner torsdag 24. august. Frem til 6. september vil det være muligt at prøve Hâidans tastingmenu, mens køkkenet foretager de sidste justeringer, inden restauranten åbner med den faste menu 7. september.

Se mere her.