Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Se hele første sæson af Wuf & Worldman

Foto: NIKOLAJ THANING RENTZMANN

Se hele første sæson af Wuf & Worldman

Nu kan du få alle seks afsnit af Euromans første satireserie. Her følger man modeikonet Arthur Wuf, der planlægger en stor tredagsfestival, der skal slå Distortion, mens moderedaktøren Karl Iver Baxø slås for at få et interview med Wuf og søsætte sit eget magasin.

Alle gode ting må komme til en ende. Det gælder for første sæson af ’Wuf & Worldman’, der netop har haft premiere, og det gælder især for en af hovedpersonerne, Karl Iver Baxø, som må se sit drømmeprojekt gå en meget usikker fremtid i møde.

Over seks episoder har man kunne følge modeikonet Arthur Wuf og Karl Iver, som er to figurer, der er skrevet og spillet af brødrene Mads og Anders Uhl. Derudover har Jesper Ersoy hjulpet med at skrive manuskriptet. Her kan du læse mere om deres tanker bag serien.

Det er endnu uvist, hvad der skal ske med vores to hovedpersoner og serien i det hele taget, men der bliver arbejdet på højtryk midt i sommervarmen for snart at kunne præsentere noget nyt.

Indtil da kan du se sidste episode her:

Du kan se alle de fem tidligere afsnit.

I første afsnit blev vi vist rundt på Wufs imponerende lager, og Karl Iver var til pitchmøde med chefen.

I anden episode fik medarbejderne i Wufs dynasti en peptalk af en anden verden, mens Karl Iver blev irettesat af chefen for at sige ’mandens bryster’.

I afsnit tre åbner Arthur Wuf op for sin mere bløde side, og hvordan han ser på kvinder og mænd.

I episode fire har Arthur Wuf kastet alt ind på at lave Danmarks næste store festival, mens Karl Iver må overbringe en ubehagelig besked til sine kvindelige kolleger.

Og i episode fem mødes de to endelig og går på druk. Det kommer der et nyt spændende samarbejde ud af.