Morten Petersen vil have en fleksibel arbejdsuge med syv dage: ”Hvad fanden skal jeg lave, hvis jeg har fri om fredagen?”
Foto: Lasse Bak Mejlvang

Morten Petersen vil have en fleksibel arbejdsuge med syv dage: ”Hvad fanden skal jeg lave, hvis jeg har fri om fredagen?”

Lederjobbet i Google blev erstattet med iværksættertilværelsen, da Morten Petersen blev træt af pseudoarbejde og samtidig måtte se sig slået til en forfremmelse af Malou Aamund. I dag vil han revolutionere arbejdsmarkedet med onlineportalen Worksome.

”Du Morten, jeg har sgu fået et jobtilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg har lige været inde hos dronningen, og jeg skal være minister.” Nogenlunde sådan lød det opkald, som Morten Petersen modtog en majdag i 2018. I den anden ende var Tommy Ahlers, der var på vej ud for at blive præsenteret for pressen som Danmarks nye uddannelses- og forskningsminister.

Tommy Ahlers sad ellers i bestyrelsen i Morten Petersens firma Worksome – en post, som han måtte trække sig fra med sit nye, og noget uventede, job som minister. Selvom det ikke var et drømmescenarie, at en af de tunge drenge i iværksætterklassen ikke kunne udfylde den rolle, som han var tiltænkt i det nystartede Worksome, så kendte Morten Petersen også til det med uventede jobtilbud.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her