Man kan måske fristes til at tro, at der er vigtigere problemer i verden end unge mænds brug af porno og overdreven onani. Men ikke for det mormonske universitet, Brigham Young University, der sammenligner masturbation med verdenskrig.

Engang kunne du blive blind, hvis du onanerede for meget. Nu kan du ende i en bloddryppende krig.

Mormon-universitet Brigham Young University sparer ikke på krudtet, når de lancerer deres kampagne mod den frygtelige dødssynd, det er at have lidt kvalitetstid med sig selv under dynen. Det skriver The Daily Beast.

I en video, der bestemt ikke har været billig at producere, opfordrer universitetet til, at man skal melde medstuderende, værelseskammerater – eller sig selv – hvis man har mistanke om for meget onani. I det meget lidt selvironiske billedsprog fortæller BYU, at det handler om ikke at efterlade sårede på den masturberende krigsskueplads.

Hovedpersonen er en ensom og forvirret ung mand, der med en god vens hjælp bliver revet væk fra sin vildfarelse. Det skal være usagt, om de homoerotiske undertoner er skabt med vilje.

Du kan se vidoen her.

Brigham Young University er et mormon-universitet placeret i hjertet af mormonstaten Utah. Det hører til retningen ’Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige’, der er det største af uafhængige trossamfund i mormon-trosretningen. Kirken har afdelinger over hele verden, hvoraf en af dem ligger på Frederiksberg i Danmark.

Hele 78% af de mandlige studerende og 10% af de kvindelige studerende tager i løbet af deres tid på universitetet orlov for at missionere i mormonkirkens navn.

LÆS OGSÅ Man skal ikke lovgive mod homoseksuelle, når man selv går i regnbuefarvet tøj

FACEBOOK Bliv ven med Euroman