Hvis man følger Casper Christensen på det sociale medie Instagram, har man de sidste par måneder set ham lægge billeder op fra en tur i Norge. Her har han blandt andet levet i vildmarken og har sejlet rundt i en kano.

Det viser sig nu, at det ikke var en privat rejse, komikeren var på.

Casper Christensen har tilbragt tid hos vores skandinaviske naboer for at optage til en hel ny serie til Viaplay. 'Casper Erobrer Norge' bliver en fiktiv dokumentarserie - også kaldet mocumentary - om ham selv.

Serien handler om Christensens forsøg på at opnå berømmelse udenfor det danske kongerige, fordi vi her er blevet godt trætte af at høre om komikerens mange eskapader og skandaler.

"Det bliver langt vildere, mere dokumentarisk, og i modsætning til Klovn, hvor hver episode er en historie, kommer historien til at strække sig over hele sæsonen," siger Casper Christensen i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Det har været enormt sjovt at indspille en serie i Norge. Grundlæggende er der ikke den store forskel på at indspille i Danmark og i Norge, men jeg er blevet mødt af en kæmpe imødekommenhed og stor velvilje fra de norske gæsteskuespillere, som jeg ikke har oplevet før. Det er jeg enormt taknemmelig for."

Serien er skrevet af Christensen selv og er produceret af The Bunch og Kasper Colding for Viaplay og TV3. 

'Casper Erobrer Norge' kommer i otte episoder à 22 minutter og får premiere på Viaplay i 2019.

B67I0290.jpg