Det skal du se på Netflix i oktober
Foto: Netflix

Det skal du se på Netflix i oktober

Breaking Bad er tilbage i filmversion, og Cardi B er dommer i ny hiphop konkurrence

Regnen trommer på ruderne, du har pakket dynen godt sammen om dig, og nu begynder den uendelige søgen på Netflix, for hvad skal du se? Der er en ny pakke af serier, film og dokumentarer på vej til streamingtjenesten, og vi har fundet de bedste.

Living With Yourself, tv-serie

Miles er overordnet set ikke tilfreds med tilværelsen. Men ’Top Happy Spa’ siger, at de kan hjælpe ham. Miles slår til og bliver straks i bedre humør, men han finder snart ud af, at noget er helt galt. Lige pludselig er der nemlig to fysiske eksemplarer af Miles, og den anden udgave af ham er endda en forbedret version.

’Living with yourself’ har Paul Rudd i hovedrollen og er lavet af Tim Greenberg. Sæt serien på din Netflix-liste, den kan helt klart løfte humøret på en grå efterårsdag.

Premiere den 18. oktober

El Camino: A Breaking Bad Movie, film

Breaking Bad er tilbage.

”No way I’m helping you people put Jesse Pinkman back inside a cage” siger Skinny Pete i traileren til den længeventede film.

Serien ’Breaking Bad’ sluttede for seks år siden, da Jesse Pinkman flygtede fra politiet og kørte væk i en bil. Hvad der skete med ham, ved ingen, men nu er ’Breaking Bad’ tilbage i en filmudgave som følger Jesse Pinkmans flugt fra loven og hans fortid.

Premiere 11. oktober

Dolemite Is My Name, film

Eddie Murphy og Wesley Snipes er på rollelisten i ’Dolemite is my name’, en film baseret på den sande historie om Rudy Ray Moore, der skabte det excentriske og kung-fu kæmpende alterego Dolemite.

Der er masser af vanvittige replikker og outrerede outfits i komedien, der passer perfekt til en søndag aften på sofaen.

Premiere 25. oktober

Little Miss Sumo, dokumentar

Sumobrydere forbindes oftest med mænd, men der findes også kvinder i sportsgrenen. Hiyori er en dygtig sumobryder, men kvinder må ikke konkurrere professionelt i Japan, og hun er tvunget til at stoppe med sporten som 21-årig. Dokumentaren følger hendes kamp for at ændre reglerne i Japans nationalsport, så hun kan få lov til at dyrke den på professionelt plan.

Dokumentaren belyser tradition, protokol og kønsroller og giver et spændende indblik i den gamle og traditionelle sportsgren.

Premiere 28. oktoberLittle Miss Sumo.jpg

Rhytm + Flow, tv-serie

Cardi B, Chance the Rapper og T.I er dommere i en ny musikkonkurrence, der leder efter den næste store hiphop stjerne.

Hver onsdag kommer der et nyt afsnit af serien, der indeholder 10 afsnit. 

Premiere 9. oktober

The Kominsky Method, tv-serie

Michael Douglas spiller den aldrende skuespiller og underviser Sandy Kominsky, der sammen med med sin lige så aldrende agent Norman Newlander tackler livets udfordringer i L.A, en by der vægter ungdom højt.

Dette er seriens anden sæson, men den er bestemt værd at hoppe på.

Premiere 25. oktober 

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Film, Serier og Dokumentar