Fire minutter med Asger Ladefoged: ”Hvorfor er der ingen restauranter, der serverer ferske sild?”

Asger Ladefoged er en af Danmarks dygtigste fotografer og har sin daglige gang på Berlingske. Her fortæller han om at tage på ferie til Gran Canaria med sin racercykel, hvad han senest har brugt 1.000 kroner på, og hvad han undrer sig over, aldrig er blevet en hype.

Fire minutter med Asger Ladefoged: ”Hvorfor er der ingen restauranter, der serverer ferske sild?”
Offentliggjort

Hver fredag morgen udkommer Morgenposten med en samling af det allerbedste, vi har set på internettet i løbet af ugen. Veloplagt, velskrevet og altid med en ambition om, at man skal gå opløftet ind i weekenden, når Morgenpost er læst til ende. Vi bringer herunder det faste element 'Fire minutter med'. For at læse hele nyhedsbrevet skal du skrive dig op her.

En af de bedre fødselsdage, jeg har haft, var, da jeg blev 25 år. Jeg boede på det tidspunkt i New York og lavede stort set ikke andet end at drikke øl, spise mexicansk og læse bøger. En stor del af min fødselsdag tilbragte jeg på cykel i selskab med Asger Ladefoged, som var i byen for at besøge sin kæreste. Vi spiste sandwiches fra Porchetta i East Village og tacos fra Tortilleria Mexicana Los Hermanos i Bushwich, og cyklede ellers bare op og ned af avenues og havde det nice.

Nu er Asger en af Danmarks dygtigste fotografer og har sin daglige gang på Berlingske, hvor han dækker alt fra minkfarme til syriske børn i fangelejre. En fornøjelse at byde ham velkommen herunder:

Hvad undrer du dig over, aldrig er blevet en hype?