Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Fire minutter med David Barnwell: ”Hvis det sker, åbner jeg et lille boutique rejsebureau og bliver millionær på at sælge den helt rigtige alpedrøm til næste generation af rejseivrige danskere”

Foto: Conny Mirbach

Fire minutter med David Barnwell: ”Hvis det sker, åbner jeg et lille boutique rejsebureau og bliver millionær på at sælge den helt rigtige alpedrøm til næste generation af rejseivrige danskere”

David Barnwell har regnet den ud: Han bor med sin hustru og barn i München, og inden du tænker "havde det ikke været federe i Berlin?" så overvej lige, at der er to timer på ski, at klimaet er mildere end det danske, og at Norditalien og hele Mitteleuropa ligger lige på den anden side af Alperne. David arbejder som art director og har brands som Land Rover og BMW inde på livet, og det er en fornøjelse at byde ham velkommen i dagens Morgenpost.

Hvad undrer du dig over, aldrig er blevet en hype?

”Alperne og Sydtyskland. Når man tænker på, hvor rejselystne og -vante danskerne er og hvordan der nærmest er gået nationalsport i at finde på nye steder at tage hen, så undrer det mig oprigtigt, at der ikke er flere, der har fået øjnene op for området, hvor jeg er så heldig at bo. Naturen er vanvittig smuk, du kan svømme, vandre, stå på ski, surfe, spise som en konge, drikke vin og dase, og i det hele taget få alt, hvad ens rejselyst og sjælefred kan begære. Og det endda i en pakke, som stort set er uberørt, uspoleret og med en masse original karakter, som man efterhånden savner så mange andre steder. Det tager ikke mere end 1,5 time i flyveren fra København til München, og vupti – så står du midt i hele herligheden. Danskerne kender alperne, men det er mest fra skiferien. En dag går det måske op for flere, at der er så uendeligt meget mere at komme efter hele året. Hvis det sker, åbner jeg et lille boutique rejsebureau og bliver millionær på at sælge den helt rigtige alpedrøm til næste generation af rejseivrige danskere.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her