Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Jared Leto forsøger sig med ny skurkerolle i traileren til ’Morbius’

Foto: Getty

Jared Leto forsøger sig med ny skurkerolle

Det ser også ud til, at en anden velkendt skurk er flygtet fra fængslet.

Jared Leto er tilbage som skurk efter den noget lunke modtagelse af skuespillerens præstation som Jokeren i ’Suicide Squad’. Denne gang skal Leto indtage rollen som Morbius, en skurk fra Spider-Man-universet.

’Morbius’ følger videnskabsmanden Michael Morbius, der prøver at finde en kur mod en sjælden blodsygdom, som han lider af – noget går dog galt, og Morbius ender som en levende vampyr.

Traileren viser en Morbius, der er meget tro mod tegneserieudgaven af skurken. Derudover giver den to større hints til Spiderman-filmene.

I et klip vises en mur med graffiti, hvor et billede af Spider-Man er malet over med ordet ”morder”. I ’Spider-Man: Far From Home’ bliver superhelten anklaget for mordet på Mysterio, og meget tyder derfor på, at ’Morbius’ foregår efter i tiden efter ’Far From Home’.

Derudover er en gammel kending fra Spider-Man tilbage. Michael Keaton, der tidligere har spillet rollen som Gribben, kommer til syne sidst i traileren. Gribben blev sidst set i ’Spider-Man: Homecoming’, hvor han endte i fængsel, men noget ser dog ud til, at han enten er blevet sluppet fri eller er flygtet.

Filmen tager afsæt i tegneserien ’The Amazing Spider-Man’, hvor Morbius dukkede op for første gang i 1971. Herefter blev vampyr-karakteren en fast del af skurkekataloget i universet.

’Morbius’ får premiere 31. juli.

Se traileren her: