Matthew Weiner er endelig klar med en ny serie ovenpå 'Mad Men'
Foto: Amazon

Traileren på ’The Romanoffs’ er her: Matthew Weiners nye serie er langt fra ’Mad Men’

Forvirringen er fuldstændig, når otte mennesker fra tre kontinenter og syv lande med helt forskellige historier alle sammen mener, at de stammer fra den royale russiske familie.

Det er mere end tre år siden sidste afsnit af Matthew Weiners ’Mad Men’ rullede henover skærmen og lagde låg på succes-serien, som har underholdt seere verden over gennem knap otte år. Siden da har nye projekter fra den anmelderroste instruktør haft lange udsigter, men nu er han klar med serien ’The Romanoffs’, som har premiere d. 12. oktober på Amazon.
 
Gennem serien følger vi en række mennesker med vidt varierende etnisk, kulturelt og socialt ophav, som har én ting tilfælles: De mener alle, at de har royale russiske aner. Deres veje krydser aldrig, men deres historier løber parallelt med hinanden i forskellige afkroge af den vide verden.
 
Selv fortæller Matthew Weiner, at vores ekstensive brug af sociale medier og den teknologiske udvikling i sin helhed har inspireret ham til at basere sin serie på den sidste aristokratiske familie, som blev ofre for folkets revolutionære ånd:

”I denne æra, hvor vi har sociale medier og så stor en teoretisk forbindelse til hinanden, virker det som om, at vi er længere fra hinanden end nogensinde før. Jeg elsker ideen om, at alle disse forskellige mennesker tror, at de stammer fra samme sted,” sagde han i et interview med The Hollywood Reporter sidste år.
 
Serien, der på alle måder er ukonventionel, er filmet i syv lande med et mangfoldigt cast, der inkluderer både internationale stjerner og lokale talenter fra Europa, Asien og USA. Om ’The Romanoffs’ er succes’en, der erstatter ’Mad Men’ bliver afgjort til oktober, men du kan få et smugkig på serien her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Amazon