Julefrokosten er årets højdepunkt
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: 1st Group, Dyrehavsbakken, Baglokalet, Christianshavns Færgecafe, Kælderen 13, Løgismose Meyers, MCH, Stena Line, the Old Irish Pub & Wallmans

Julefrokosten er årets højdepunkt

Siden 1950’erne har julefrokosten været en fasttømret tradition på de fleste arbejdspladser. Det er den ene aften om året, hvor chefen og de menige medarbejdere kan feste sammen og måske også få sagt en enkelt sandhed eller to til hinanden.

I mange firmaer er julefrokosten årets højdepunkt og aftenen, hvor man under uformelle former siger tak for året, der er gået. Den er forbundet med en masse traditioner og forventninger, som kan være svære at opfylde, når aftenen både skal være sjov for håndværkeren og bogholderen.

Til inspiration har vi samlet en række steder, som tilbyder julefrokoster til enhver smag og temperament.

Julefrokost til søsjulefrokostombord-stenaline-stockphoto.jpgJulefrokoster er traditionsrige, men hvorfor ikke prøve noget nyt og flyt traditionen til søs med JuleCruise fra Frederikshavn til Oslo? 

Stena Line tilbyder en anderledes julefrokost ombord med 3 måltider, overnatning og underholdning inkluderet i prisen. Efter middagen (som inkluderer fri øl og vin) er der musik og dans, så du kan få rystet julegodterne på plads. Når festen slutter, er der under 100 meter ”hjem” til kahytten.

Prisen starter ved 669,-/person. I skrivende stund er det stadigt muligt at finde ledige afgange lørdage i november til under 800,-/person og lørdage i december til under 850,-/pers.

Hæsblæsende julefrokost på Wallmanswallmans_merry_chr_wallmans.jpgLatter, spænding og ultimativ feststemning! Hos Wallmans i Cirkusbygningen får du og dine venner, familie eller kolleger et brag af en julefrokost – lige i hjertet af København.

Glæd dig til et fantastisk show med et twist af jul og en lækker 4-retters julemenu.

I løbet af aftenen kommer du med på en hæsblæsende rejse fyldt med crazy comedy, musik af Queen og Eurythmics og artister på live-instrumenter.

Festen fortsætter i Københavns største natklub, hvor du og dit selskab kan fyre den af på dansegulvet!

Hold årets julefrokost hos Wallmans og få en aften, som du sent vil glemme!

Julefrokost i fantastiske rammer på Refshaleøen
1stgroup_o.jpg1stbooking tilbyder de mest fantastiske rammer på Refshaleøen med plads til 150 gæster - så er det op til jer at fylde dem ud.

I kan f.eks. vælge "all inclusive" med livemusik og/eller DJ, men er også velkomne til at stå for det hele selv - herunder også catering & baren - uden at betale "proppenge". 

Den spændende location indeholder bl.a. stor sal med scene & flygel, prof. lyd- & lysanlæg, lounge- & barområde, stor lukket have med opvarmet terrasse, pavilloner mm.

Bus kører lige til døren hele natten - kun 10 minutter til Metroen. 

PROBABLY THE BEST LOCATION IN TOWN!

Der er noget om snakken, julefrokosten er også sjovere på BakkenBakken-Julefrokost_ny.jpgInvitér kolleger og venner på en uforglemmelig julefrokost. På Bakken bliver festen til meget mere end en almindelig julefrokost. Her er der både mulighed for den intime fest i eget lokale og den store julefest med live-musik og drinks til de danseglade. 

Fortsæt festen rundt på Bakken, hvor der vil være gang i festen til langt ud på natten. Kombinér julefrokosten med Bakkens Jule 5-kamp, øltour eller hestevognstur.

Velkomstdrink, julemenu og fri drikkevarer i 3 timer (øl, vin og vand) - fra 499 kr. pr. person inkl. moms

Der er noget om snakken… Julefrokosten bliver sjovest på Bakken.

Kult-julefrokost i Fremad Amagers klubhus
baglokalet_5049.jpgDu kan leve et helt liv på Amager uden at krydse broen, og en af grundene til det er Baglokalet.

Beliggende i Fremad Amagers gule klubhus med udsigt til fodboldbanerne bliver omgivelserne ikke mere unikke, og du er i cykelafstand fra Indre By. Der er fadøl i hanen og høflig selvbetjening i baren. Det gælder i øvrigt også, når du har spist, og tallerkenerne skal op på afrydderstationen.

I Baglokalet er fodboldens holdånd smittet af på konceptet, og derfor hjælpes I ad, når de sublime måltider er veloverstået. Af samme årsag er antallet af tjenere holdt nede, og det smitter af på prisen. Baglokalet har fx det fantastiske festkoncept med fem retter mad, seks timers fest for sølle 700 kroner pr. snude inklusiv fri øl, vin & vand. What’s not to like?!

Klassisk dansk julefrokost med Danmarks fineste snapsekort
christianshavns_frgecafe_-_foto_mikkel_bkgaard.jpgÆgte snapseelskere holder julefrokost på Christianshavns Færgecafé, som har den perfekte snaps til smørrebrød, julemad, stegt flæsk, tartelet eller ostemad. For med Danmarks fineste snapsesamling kan Kaptajn Eriks snapse matche enhver ret. 

Færgecaféen er kendt for et sømandsglimt i øjet og klassisk dansk mad, hjemmelavet af de bedste råvarer. Det gælder også - kok og Kaptajn - Erik Frandsens batteri af hjemmelavede snapse, der typisk tæller mindst 30 hjemmelavede skarpe. 

Den bedst sælgende snaps er ubetinget Christianshavnerurten, en estragonsnaps med fennikel og ingefær, også kendt som Snapsens Bearnaise. Men også Mor Liss og Erik den Røde er klassikere til julebordet.

Skræddersyede julefrokoster til lige netop jeres selskabkaelderen13-julefrokost.jpg"Kælderen13 har ikke kunder. De har gæster, tætte venner og bekendte."

Slip bekymringerne og lad Københavns bedste festmagere arrangere jeres julefrokost. 

Med hundredvis af events under bæltet har de styr på, hvordan man stabler en god fest på benene. I tæt samarbejde med jer, sørger Kælderen13 for at maden, musikken og dekorationerne er skræddersyet til netop jeres selskab - lige fra the Great Gatsby til et eventyrligt Winter Wonderland.

Kælderen13 afholder events for alle budgetter - kom naboerne i forkøbet og bestil jeres julefrokost idag!

Få Meyers julemenu bragt hjem til dørenlogismoseMeyers.jpgHos Meyers har vi øvet os hele sommeren på at skabe vores bud på årets julefrokost, som vi leverer lige til døren. Oplagt til både sammenkomsten derhjemme og julefesten med kollegerne. 

Mens andre spiste grillpølser og jordbær med fløde, smagte vi os igennem julens klassikere for at løfte de traditionelle retter ind i år 2019. 

I vores grønne køkken har de også haft travlt, for i år beviser vi, at man sagtens kan spise både grønt og godt til jul. Du kan godt kombinere den grønne og den klassiske menu, og begge menuer anretter vi på porcelænsfade- og skåle. 

Igen i år har vi også sammensat et julebord med alle vores greatest hits, som vi leverer i hele landet hver fredag. 

Se alle menuer og læs mere: www.meyers.dk

Årets sjoveste julefrokost med Mick Øgendahl 
MCH_ulg.jpgMCH Herning Kongrescenter kommer med garanti til at danne rammen om årets sjoveste julefrokost, når den danske komiker Mick Øgendahl går på scenen. Med sin krøllede hjerne, fantastiske mimik og karismatiske udstråling er Mick Øgendahl en af de absolut bedste på standup-scenen i Danmark lige nu.

I MCH Herning Kongrescenter får du chancen for at opleve komikeren på allernærmeste hold til årets julefrokost – en helt unik oplevelse.

Dine lattermuskler kommer altså på overarbejde, men ellers er der sørget for alt andet, lige fra mad til underholdning. Husets egne kokke står for maden, der byder på klassisk dansk julemad, lige som en julefrokost skal være.

Efter maden og et godt grin spiller De Strandede Hvaler traditionen tro op til dans med pop- og rockhits fra 60'erne og frem til i dag.

Julefrokosterne foregår den 29. og 30. november, samt den 6. og 7. december 2019 
MCH Herning Kongrescenter ligger i hjertet i Herning, tæt på både cafeer og diskoteker, hvor festen kan fortsætte.

Julefrokost på Danmarks største pub
TheOldIrish_img_9894_1.jpgPå henholdsvis Vesterbrogade i Indre By og på Frederiksberg finder man The Old Irish Pub - Danmarks to største pubber med plads til 1000+ mennesker. Med plads til store selskaber, velsmagende julebuffet, live musik, koncerter og to timers fri Carlsberg Pilsner på fad og sodavand, så er The Old Irish Pub det perfekte sted til årets firmajulefrokost.

Bestil årets julefrokost på oldirishpub.dk, og nyd den med kollegaerne til lyden af det bedste fra 80’erne, 90’erne og nutiden i de hyggeligste omgivelser fra kun 299 kr. pr person.

Se, hvad vi ellers skriver om: Ledelse, Jul, Alkohol og Øl