Det britiske herretøjsmærke Drake’s er de senere år gennemgået en transformation, så det i dag fremstår som noget af det mest attraktive, den moderne mand kan iføre sig.

Det har man bemærket hos herretøjsbutikken Goods på Østerbro, hvor Drake’s længe har været på hylderne. Mærket er populært som aldrig før, og nu har man slået sig sammen om et projekt, der langt overgår et normalt samarbejde i modemæssig forstand.

Goods har nemlig overtaget nabolokalet på Østerbrogade, der tidligere husede en guldsmed. Og ind har de inviteret Drake’s, som den 8. september rykker ind med brandets Open Studio-koncept, så man nu ikke længere behøver at tage til New York, London eller Seoul for at få den totale Drake’s-oplevelse.

”Kernen i vores samarbejde er en fælles filosofi omkring herremode – Vi hylder begge klassiske snit, men elsker at se dem udvikle sig. Og vi er begge dedikerede omkring godt håndværk med en stærk tro på, at kvalitet altid trumfer trends,” siger Kasper Hostrup, stifter og ejer af Goods.

Drakes1.jpg

Drake’s vil fylde lokalet med tøj fra deres sæsonbestemte kollektioner, som vi kender dem, ligesom du kan nyde godt af deres made-to-order-service. Der vil dog også være nogle specials, som kun er mulige at få fat i butikken i København, og så vil de hver sjette uge udstille værker fra en ny kunstner.

”At bringe Drake’s Open Studio til København og arbejde sammen med vores venner hos Goods er en glædelig mulighed,” siger Drake’s kreative direktør, Michael Hill.

”Vi har en fantastisk følgerskare i Skandinavien, så vi kan slet ikke vente med at introducere et sted, hvor vores kunder kan få den fulde Drake’s-oplevelse i en by, som er så dynamisk og stilfuld som København, hvor vi samarbejder med ligesindede venner og samarbejdspartnere. Det føles som en spændende ny rejse for os.”

Efter planen pakker Drake’s sammen igen d. 31. januar og rejser tilbage til London i England, hvor mærket hører hjemme. Mon ikke vi til den tid har set en markant stigning i danske mænd klædt på i farvede strømper, gode slips, jakkesæt i jordtoner og bløde ruskindsloafers, som Drake’s er mestre i?

Når Drake’s rykker ud, overtager Goods i øvrigt butikken, og skaber dermed én stor, ny Goods.

Find Drake’s Open Studio fra 8. september på Østerbrogade 44, 2100 København Ø.

Drakes2.jpg

Drakes3.jpg