Elio Escoffery er en af landets bedst klædte: “Jeg skal ikke have form som et timeglas eller en pære. Bare straight” scroll-down

Elio Escoffery er en af landets bedst klædte: “Jeg skal ikke have form som et timeglas eller en pære. Bare straight”

I det nye Euroman kårer vi landets 10 bedst klædte mænd, og den 31-årige tekstforfatter Elio Escoffery er på listen.

Af Boris Schilling Weiss
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

Hvad er dit forhold til at klæde dig på?

”Jeg går selvfølgelig op i det, men det er ikke noget, jeg bruger så lang tid på. Alle ting i min garderobe komplimenterer hinanden, fordi jeg har en ret streng farveskala. Jeg går kun i blåt, sort, hvidt og måske lidt brunt. Så det er let at sammensætte mine outfits. Det vigtigste for mig i forhold til min påklædning er, at det ser effortless ud. Og så går jeg meget op i, hvordan tøjet bidrager til min silhuet. Den skal helst være enkel. Forstået på den måde, at jeg ikke skal have form som et timeglas eller en pære. Bare straight. Et par Dr. Martens-støvler på fødderne, et par work-wear-bukser i tungt materiale, en crisp, hvid langærmet T-shirt, som hænger lidt løst på torsoen, og så er den hjemme.”

Er der nogle stilarter eller items, du aldrig ville kunne dyrke?

”Mange. Den der Rick Owens -bølge, der var for et par år siden, hvor alle gik i oversized det-ene-og-det-andet, var jeg slet ikke nede med. Jeg forstår ikke, hvordan man kunne synes, at det proportionelt gav mening. Og så er der nogle items, som jeg synes er fede til andre, men som bare ikke er mig. Kortærmet T-shirt, shorts og sneakers vil du aldrig se mig i. Det passer bare ikke til mig. Det er selvfølgelig frustrerende om sommeren, hvor jeg ofte har det varmt, men sådan er det. Jeg kan ikke lide at vise mine arme, for jeg har en del tatoveringer, og det kommer bare let til at se for showy ud. Så bliver det ligesom til et ’look’, hvor jeg hellere bare vil se afslappet ud.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Bedst klædte mand