Buksen Levi's Engineered er tilbage i butikkerne.

Kan du huske de posede Levi's Engineered Jeans? Nu gør bukserne comeback 20 år efter de første par

En både elsket og udskældt buks vender tilbage.

Har du også poseret foran en DKBN-fotograf i et par posede Levi's Engineered-bukser på et skumsprøjtet diskotekgulv i provinsen? Jeg har i hvert fald.

I midtnullerne kunne bukserne ikke blive store, brede og baggy nok. Og et par Levi's Engineered var min favorit, når jeg skulle på Diskotek Smøgen i Holbæk eller Diskotek Ritz i Køge. De var den "billige" løsning i forhold til Evisu-bukserne med de påmalede mågevinger bagpå, og hvis du iførte dig dem, fik du mindst halvdelen af Nik & Jays selvtillid, der var nok til at turde bede om numre på piger i baren.

Levi's Enginered-bukser kunne kendes på spændet ved lænden og på de skæve syninger på indersiden af buksebenet.

Levis posede bukser.jpg

Da bukserne skulle være smalle igen nogle år senere, forsvandt Engineered dog lige så hurtigt, som de kom.

Men nu gør de comeback igen. 

Levi's har valgt at relancere Engineered-linjen for at markere, at den fylder 20 år i 2019. Det fortæller mærkets globale designchef, Jonathan Cheung, i et interview med GQ:

"Når vi møder Levi's-fans og super denim-nørder har der altid været en efterspørgsel på Engineered Jeans. Vi har haft forskellige designs på bordet et stykke tid, men vi følte, at det var en god måde at fejre de 20 år på," siger han.

De nye Engineered Jeans, der blandt andet omfatter 502 Regular Taper og 512 Slimt Taper fit, fremstilles ved hjælp af 3-D-strikketeknologi og i fire-vejs stretch.

Du kan se Engineereds 2019-versioner herunder:

Nye Levi's.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Bukser, Jeans, Stil og Herremode