Igen i år kårer Euroman den flotteste hjemmebanetrøje i Superligaen. Sidste år kunne OB, F.C. København og FC Nordsjælland glæde sig over topplaceringerne, mens Hobro og Randers fik det til at klø alle de forkerte steder hos Frederik Lentz Andersen.

I år har Senior Fashion Director Barbara Gullstein grebet opgaven an med en komplet mangel på tilhørsforhold og forudindtagede holdninger:

”Det eneste fodboldhold, jeg interesserer mig for, er min søns U8-hold. Jeg har ingen skjult agenda udover min interesse i, at danske fodboldspillere er velklædte,” siger hun og tilføjer:

”Når jeg skal rangere trøjerne, kigger jeg på æstetik og pasform med modebrillerne på. Jeg vurderer med andre ord ikke trøjernes praktiske kvaliteter. Jeg har fokus på trøjernes snit, deres halsudskæringer, farvekombinationerne, integration af sponsorer og så videre. Samtidig skal trøjerne skille sig ud fra mængden og have et ikonisk skær.”

Her er Barbara Gullsteins rangering af de 12 Superliga-klubbers hjemmebanetrøjer:

SJE.jpg

12. SønderjyskE

”Jeg ved ikke, hvad de har lavet her. Trøjen minder om en cykeltrikot. Måske er det fordi, jeg lige har set Tour de France og den mørkeblå silhuet ligner en etapeoversigt, selvom det er en hyldest til 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark. De lyseblå og mørkeblå farver gør ikke noget godt for det røde Danfoss-logo og omvendt. Her er slet ikke blevet taget hensyn til de logoer, man har haft at arbejde med. Det hele er bare klasket sammen. På den positive side kunne jeg læse mig frem til, at striberne i nakken symboliserer antallet af år, Sønderjylland var under tysk styre. Det er en fin detalje.”

Randers-ny.jpg