Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Maskinklippet Prins William

Foto: Getty

Maskinklippet Prins William

Prins William har endelig fundet frisuren der klæder ham

Prinsen omfavner sin skaldethed.

Efter i årevis at have gået rundt og smilet til fotograferne og vinket til folket med en frisure så skrøbelig, at man frygtede, at et pludseligt vindstød skulle blæse den med sig, har Storbritanniens Prins William endelig fået styr på toppen.

Mens han har kunnet skæve til en lillebror med masser af hårvækst i behold, har hertugen af Cambridge selv måttet se sin egen pragt visne og falde som efterårsblade. Det har han nu gjort noget ved, idet han har ladet resterne klippe helt kort.

Prinsens nye frisure fik premiere, da han i går indviede et program, der skal give krigsveteraner job i den offentlige britiske sundhedssektor.

Vi skal love for, at det klæder prinsen, og man kan undre sig over, hvorfor han ikke har ladet hårtrimmeren summe lidt tidligere. For sikken en forskel et par centimeter kan gøre.

Muligvis er det fordi, den kortklippede antifrisure ikke er et klassisk valg ved hoffet. Måske er det bare fordi prinsen har klynget sig til de få lokker, han havde tilbage. Under alle omstændigheder har beslutningen fået nummer to i arvefølgen til den britiske trone til at se ti år yngre ud. Nice one!

LÆS OGSÅ: Arsenals Hector Bellerin mødte op til Londons modeuge i en pyjamas til kvinder

 LÆS OGSÅ: Tennissokken er tilbage som statussymbol

 LÆS OGSÅ: Her er de 10 bedst klædte mænd i 2017