Danske Another Aspect har efterhånden slået sit navn godt og grundigt fast på både den danske og europæiske modescene med deres bud på, hvordan klassisk herretøj skal tage sig ud i en moderne og omskiftelig verden.
Det er dog ikke kun Another Aspects sans for proportioner og materialevalg, der har ført dem til, hvor de er nu.
De tre nordjyder bag brandet har nemlig også en næse for god historiefortælling. Det har de gennem årene vist med deres beundringsværdige editorial, der blandt andet er blevet gæstet af folk som Flynn McGarry, Chris Kontos, David Stenstrom og Viktor Fischer, ligesom de sidste år lavede en samarbejdskollektion med kult-Instagram-profilen Gramparents, der vakte global opsigt.
Annonse
Nu lægger de så endnu et lag på med deres seneste lookbook skudt af fotografen Finn Christian Peper, der dufter af forår, håndlavet pasta og små fadøl i solen.
Her præsenterer de sommervenligt strik, skjorter lavet i et miks af bomuld og hør samt deres nye denimlinje, de lancerede i slutningen af sidste år, i omgivelser, som nemt sætter gang i drømmene om at leve et langsommere liv sydpå.
”Vi vil gerne fremvise nogle af højdepunkterne i vores nye Collection 5.0 i ægte italiensk stil. Mens dagene så småt bliver længere, og temperaturen stiger, ønskede vi at indkapsle noget ’Sprezzatura’ i byen, vi elsker så højt,” fortæller Daniel Brøndt, Brand Director og medstifter af Another Aspect.
“Det er et land, der er svært ikke at elske. Fra møbler, kulinariske oplevelser og automobilindustrien: Italieneren har altid sat barren højt, og italiensk er i vores verden synonym med høj kvalitet og sans for de små detaljer. Af denne grund har vi siden vores begyndelse arbejdet med italienske producenter. Vores strik, tailoring, denim og accessories er alle lavet i Italien på små familieejede fabrikker, som er nøje udvalgt og kendt for at være de bedste inden for deres felt.”
”Trattoria Sostanza, der ligger gemt væk i en lille sidegade, er et charmerende sted, hvor du med fordel kan bestille deres dejlige antipasti, artiskoktærte og den berømte pollo al burro. Alla Vecchia Bettola er den klassiske toscanske restaurant, som du håber på at finde. Det lille sted er tætpakket med lokale, og vi vender altid tilbage, når vi er i byen. Du skal prøve deres penne alla Bettola, som er stærk vanedannende. Hvis du har lyst til at spise på en restaurant fra den gamle skole med hvide duge, monogramtallerkener og enkel, toscansk mand, er Trattoria Camillo umulig at komme udenom. Gå med den velkendte suppe ribollita, stegte artiskokker og rund så af med et udvalg af deres pastaretter.”
Herunder kan du se dele af kampagnen for Collection 5.0, der allerede er at finde i butikken hos Another Aspect og udvalgte forhandlere.
Jeg har altid været begunstiget af, at der er nogle, der har troet på mig og hjulpet mig. I alt, hvad jeg har gjort. Men det kræver, at man opsøger det. Og det har jeg tydeligvis været god til.