Det er ikke nogen nyhed, at Supreme er glad for at lave samarbejder. Og nu har de sat endnu en ny kollektion i verden i samarbejde med det japanske mærke Comme des Garcons, som har det velkendte hjerte-logo med de små øjne på. 

Den nye Spring/Summer-kollektion for 2017 rummer både t-shirts, jakkesæt, hoodies, kortærmede skjorter, punge, jakker og en sneaker fra Nike, hvilket er overraskende, da Comme des Garcons tidligere har lavet samarbejder med Vans og Timberland. 

Der bliver brugt mange forskellige materialer og farver i kollektionen, og så vil de føromtalte øjne gå igen på mange kollektionens pieces, sammen med både Supremes og Comme des Garcons Shirt varemærker. 

Men for at få fat på kollektionen, skal du enten befinde dig udenlands eller være hurtig på tasterne. Lige nu vil den nemlig være til at få fat på i Supremes butikker i New York, Los Angeles, London og Paris - sammen med deres online stores fra den 13. april. I Japan vil kollektionen også være til at få fat på fra den 15. april. 

Den vil desuden være tilgængelig i Dover Street Market i New York, London, Ginza, Singapore og I.T. Beijing Market. LÆS OGSÅ: Se den nye Adidas Futurecraft 4D sneaker med en sål lavet af lys og oxygen

LÆS OGSÅ: Amerikansk magasin: Den nye hår-trend er at lade det gro

LÆS OGSÅ: 17 stærke forårskøb, der er på udsalg lige nu