I dette afsnit af Arbejdstitel drikker de to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst af ungdommens kilde. De har nemlig inviteret Thor Farlov med på optagelse, og det unge energibundt bringer veloplagt skyts med i programmet.

I afsnittet med Thor Farlov taler de to værter med ham om gennembruddet i X Factor, der mere eller mindre katapulterede ham ud af skolen og ind på natklubberne i en meget tidlig alder.

Der bliver også talt om Thor Farlovs dummeste køb efter den første store check (et par meget, meget dyre sko), om hans planer for at komme ned i gear over vinteren (det kommer ikke til at ske) og om den bedste italienske restaurant i Gentofte, som ingen kender.

Thor Farlov har været et kendt ansigt i underholdningsbranchen, siden han som bare 14-årige stillede op i X Factor med duoen Citybois. Sammen med sit sidekick Anthon Edwards bragede han ud i stuerne med en ungdommelig energi og en vildskab, der kunne udmatte selv Thomas Blachman.

I dag er Thor Farlov en etableret soloartist, der bliver ældre i takt med den musik, der også udvikler sig i en mere moden retning. Thor Farlov laver popmusik, man rent faktisk kan holde ud at lytte til, og det er ingen nem gerning.

Det nye afsnit af Arbejdstitel med Thor Farlov er ude på alle relevante podcastplatforme nu.