Sponsoreret af Hummel

Der er dansk folkefest i Tyskland. Vores nabonation er værter for EM i fodbold, og 15.000 danskere indtager trofast bykerner med rød/hvide farver, klaphatte og en fadølstørst så uslukkelig, at selv de lokale fadølshaner må give op.

En sådan folkefest kan 'Arbejdstitel' ikke sidde overhørig. Og derfor er de to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst draget til Frankfurt med en delegation af danske udsendte, der over en lang dag og aften fester, drikker og synger sig vej gennem fanzonen, for til sidst at ende på Frankfurt Arena for at overvære kampen mellem Danmark og England.

Det er der kommet et helt afsnit af 'Arbejdstitel' ud af. Og det handler om at være på tur – ikke bare en almindelig tur, ikke bare en fodboldtur men en vaskeægte herretur. Sådan en tur, hvor gængse regler er sat ud af spil og hvor normal opførsel er en by i Rusland.

Og der er en perlerække af gæster med i programmet, som de to værter løber ind i på deres færd rundt i Frankfurt: Stig Tøfting, Bo Henriksen, Niclas Jensen, Anders Breinholt og selveste Henrik ’Store’ Larsen, der som bekendt blev topscorer til EM i 1992, hvor Danmark sensationelt vandt.

Stig Tøfting fortæller om at spille side om side med Thomas Graversen og være den måske mest frygtede midtbaneduo i Europa, Anders Breinholt fortæller om den bedste by at tage på herretur i, og Henrik ’Store’ Larsen giver opskriften på at blive den spiller, der scorer flest mål til en slutrunde.

Og Bo Henriksen? Ham forsøger vi at få til at fortælle, om landstrænerposten skal være hans, når Kasper Hjulmand engang slipper tøjlerne på landsholdet.

Det nye afsnit af 'Arbejdstitel' er ude på alle platforme nu. Lyt der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.