Nyt afsnit af ’Watch Me’: Nicklas Bendtner fortæller om sin ursamling scroll-down

Nyt afsnit af ’Watch Me’: Nicklas Bendtner fortæller om sin ursamling

I andet afsnit af vores ur-podcast ’Watch Me’, der hylder ur-nørderiet gennem venskabelige samtaler, har Euromans ur-redaktør Brian Lykke sat den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner og direktør for Klarlund, Ronni Hetoft Sørensen, stævne til en snak om dress-ure, ure i fodboldverdenen, og så fortæller Nicklas Bendtner historien om, hvordan hans Audemars Piguet Royal Oak fik en alvorlig skade på en cykeltur.

Af Marcus Højgaard
Foto: Nina Buth Olsen
Podcast Euroman

”Hvis du er professionel fodboldspiller, er det sjældent, at der går mere end en uge, uden at der er en fra holdet, der har købt et nyt ur,” siger Nicklas Bendtner i det nye afsnit af ’Watch Me’, hvor han sammen med Brian Lykke og Ronni Hetoft Sørensen, direktør for Klarlund, taler om sin ur-samling.

”Jeg tror, det kommer sig af, at du relativt tidligt i din fodboldkarriere tjener en masse penge, og hvis du investerer fornuftigt, tjener du automatisk endnu flere penge end din i forvejen høje løn. Så når en sportsmand køber et ur til x antal hundrede tusinde kroner, er det ikke så stor en ting, som hvis en civilperson, der har sparet op, gør det samme.

Det er også velkendt, at der er mange i fodboldverdenen, der køber de samme ure, og så er der selvfølgelig nogle enkelte afstikkere. Men i de fleste omklædningsrum kommer der en gang om ugen en spiller ind, der har købt et nyt ur. Og så er det jo altid spændende at se, hvad der er blevet købt.

Det er svært at spille på et professionelt fodboldhold, hvor der ikke er en, der har et Patek Philippe, fordi det har stort set alle fodboldspillere,” fortæller Nicklas Bendtner.

Du kan lytte til det nye afsnit af ’Watch Me’ helt gratis på alle podcastplatforme. Og hvis du foretrækker levende billeder, kan du også se med på vores YouTube-kanal, hvor hele afsnittet ligger som film:

Watch Me

Brian Lykke er vært på podcasten ’Watch Me’, der kredser om ure og alt nørderiet bag. I første afsnit er gæsten komiker Thomas Warberg, og i det efterfølgende program kan du høre Nicklas Bendtner dele sine bedste ur-historier og ur-erfaringer.

Lyt til 'Watch Me' helt gratis på alle podcastplatforme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Watch Me og Ure