De seneste år har den tidligere landsholdsspiller og boldekvilibrist Brian Laudrup leveret taktiske analyser og faglige indspark som tv-ekspert på diverse fodboldprogrammer.

Nu har han også kastet sin kærlighed på podcastfaget, hvor han netop er gået i luften med programmet ’Brian & Bolden’, som udgives af Politiken.

I den nye fodboldpodcast vil han sammen med dagbladets sportskommentator Søren-Mikael Hansen hver uge diskutere tidens aktuelle fodboldemner sammen med en gæst, mens Brian Laudrup vil fortælle anekdoter og røverhistorier fra sin egen karriere.

I første afsnit fortæller han blandt andet om ’Porto-stolpen’, som var Peter Schmeichels svage punkt, og om at være ung mand i truppen i Brøndby IF’s europæiske eventyr i 1980’erne.

Desuden vil der være mulighed for at indsende spørgsmål til den tidligere målræv, som han vil svare på i programmet.

Første episode er netop udkommet og her er den tidligere Liverpool- og FC København-målmand og nuværende fodboldagent Michael Stensgaard gæst. I debutprogrammet bliver de danske landsholdsspilleres sommertransfers analyseret, og de vender udfordringerne ved moderne fodbold og Champions League. 

’Brian & Bolden’ kan blandt andet høres her.