Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Brian Laudrup springer ud som vært i ny fodboldpodcast

Foto: Stefan Wessel

Brian Laudrup springer ud som vært i ny fodboldpodcast

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende tv-ekspert Brian Laudrup er i samarbejde med Politiken aktuel med en ny podcast, hvor han sammen med dagbladets sportskommentator vil vende tidens aktuelle fodboldemner.

De seneste år har den tidligere landsholdsspiller og boldekvilibrist Brian Laudrup leveret taktiske analyser og faglige indspark som tv-ekspert på diverse fodboldprogrammer.

Nu har han også kastet sin kærlighed på podcastfaget, hvor han netop er gået i luften med programmet ’Brian & Bolden’, som udgives af Politiken.

I den nye fodboldpodcast vil han sammen med dagbladets sportskommentator Søren-Mikael Hansen hver uge diskutere tidens aktuelle fodboldemner sammen med en gæst, mens Brian Laudrup vil fortælle anekdoter og røverhistorier fra sin egen karriere.

I første afsnit fortæller han blandt andet om ’Porto-stolpen’, som var Peter Schmeichels svage punkt, og om at være ung mand i truppen i Brøndby IF’s europæiske eventyr i 1980’erne.

Desuden vil der være mulighed for at indsende spørgsmål til den tidligere målræv, som han vil svare på i programmet.

Første episode er netop udkommet og her er den tidligere Liverpool- og FC København-målmand og nuværende fodboldagent Michael Stensgaard gæst. I debutprogrammet bliver de danske landsholdsspilleres sommertransfers analyseret, og de vender udfordringerne ved moderne fodbold og Champions League. 

’Brian & Bolden’ kan blandt andet høres her.