Leth på hjul - Afsnit 8: Frederik besøger 'The Black Hills'

Leth på hjul - Afsnit 8: Frederik besøger 'The Black Hills'

I denne uge besøger Frederik Leth 'de sorte bakker', der er et helt særligt landskab. Og så fikser han sit køleskab ved at vende det på hovedet.

I ottende afsnit af vores webserie 'Leth på hjul' udforsker Frederik Leth de sorte bakker ved Archail i Frankrig. Det imponerende landskab, som består af helt sorte bakker, er nemlig perfekt til at udfordre Frederiks comfort zone på cyklen.

Desuden bliver Frederik i dette afsnit bekræftet i, at man skal være hobby-handyman for at kunne rejse rundt i en gammel campingvogn. Hans gamle køleskab går i stykker, og der er ikke andet for end at finde ud af, hvordan det kan fikses hurtigst - og billigst - muligt. Det kommer der nogle alternative løsningsmetoder ud af. 

Hele sommeren har vi fulgt Frederik, når han med sine mountainbike-venner rejser Europa tyndt i sin gamle campingvogn for at deltage i sportens vildeste løb. I de tidligere afsnit kan du blandt andet se ham deltage i ’Mountain of Hell’, der er verdens største massestartsløb, hvor han sammen med 799 andre drøner ned af en gletsjer med en topfart på 100 km/t.

Her kan du se det nye afsnit, og du kan se de tidligere afsnit neden under. Og der kommer som altid en ny episode næste uge.

Se, hvad vi ellers skriver om: Cykling, Euroman tv og Video