Sponsoreret af Garmin

I ottende afsnit af vores webserie 'Leth på hjul' udforsker Frederik Leth de sorte bakker ved Archail i Frankrig. Det imponerende landskab, som består af helt sorte bakker, er nemlig perfekt til at udfordre Frederiks comfort zone på cyklen.

Desuden bliver Frederik i dette afsnit bekræftet i, at man skal være hobby-handyman for at kunne rejse rundt i en gammel campingvogn. Hans gamle køleskab går i stykker, og der er ikke andet for end at finde ud af, hvordan det kan fikses hurtigst - og billigst - muligt. Det kommer der nogle alternative løsningsmetoder ud af. 

Hele sommeren har vi fulgt Frederik, når han med sine mountainbike-venner rejser Europa tyndt i sin gamle campingvogn for at deltage i sportens vildeste løb. I de tidligere afsnit kan du blandt andet se ham deltage i ’Mountain of Hell’, der er verdens største massestartsløb, hvor han sammen med 799 andre drøner ned af en gletsjer med en topfart på 100 km/t.

Her kan du se det nye afsnit, og du kan se de tidligere afsnit neden under. Og der kommer som altid en ny episode næste uge.