Det kan godt være, at den kreative klasses yndlingsklub (næstefter Søpavillonen, altså) snart skal finde sig en ny hjemmebane, men det er nu ikke noget, der afholder dem fra at invitere nye kræfter ind på den nuværende. Den 1. juni rykker en vaskeægte københavnerinstitution ind på Østerbro Stadion og gør B.93 med selskab.

Fra klubbens hjemmekamp mod Hillerød Fodbold vil det nemlig være muligt at få pølser fra Harry’s Place et rimeligt fornuftigt stenkast fra pølseskurets sædvanlige tilhørssted på Nordre Fasanvej.

Harry’s Place er især kendt for deres pølse ’Børge med krudt’: en kraftkarl, der serveres med en stærk og krydret dyppelse, og hvis opskrift stadig er en hemmelighed. Det er netop denne Børge, der nu går hen og bliver B.93’s officielle stadionpølse.

Hos B.93 glæder man sig til at kunne forkæle sit publikum med, hvad der nu må betegnes som landets bedste stadionplatte:

”Børgen er uden tvivl byens bedste pølse. Harry’s Place er en ikonisk pølsevogn, der er garant for en helt særlig københavnerstemning. Her kommer folk fra alle dele af byen forbi til en bid mad og en sludder med sidemanden. Det er et helt særligt sted, som man ikke finder andre steder i København. Det er en oplevelse, der matcher netop dét, vi gerne vil tilbyde alle, der kommer på Østerbro Stadion til vores kampe,” siger kommerciel direktør i B.93, Mikkel Christopher Jensen, i en pressemeddelelse.

Så er der altså endnu en god grund til at komme på Østerbro Stadion, der heller ikke har noget med fodbold at gøre.