Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nu kan Tinder bruges på desktop

Nu kan Tinder bruges på desktop

Willow, 3nder og senest Happn har alle forsøgt sig. Forsøgt at hamle op med den uhyggeligt populære dating-app Tinder. 

Nu udvider Tinder så deres app til desktop, hvilket kan gøre det endnu sværere for konkurrenterne at nå deres popularitetsniveau.  

Botinder er et uofficielt Google Chrome- tilføjelsesprogram, der nu giver dig  muligheden for at like eller dislike Tinder-brugerne på din computer. 

LÆS OGSÅ: Ny dating-app truer Tinder

En desktop-udgive af dating-app’en har længe været efterspurgt. Ved at downloade en Android emulator er det lykkedes dating-hungrende personer at køre en version af app’en på den store skærm. Nu er det så slut med emulatorer og andre besværligheder. Botinder er nemt og hurtigt tilføjet til Google Chrome (fungerer kun i Chrome-serveren). Med et meget simpelt design forbindes Botinder via Facebook med Tinder-profilen.

LÆS OGSÅ: Ny dating-app sætter hjerne over udseende

De forskellige Tinder-profilers billeder kommer alle op på skærmen samtidigt og giver et hurtigt overblik. Skulle man være så heldig at få nogle matches, er der også mulighed for at chatte. 

Hvis målet midlertidigt er at få så mange matches som muligt, har Botinder opfundet en hastighedsfunktion, der gør det muligt at skrue helt op for tempoet. Hvis der samtidigt er krydset af i ’like automatically’ feltet, vil det være muligt at like næsten to profiler i sekundet. På den måde gør Botinder alt arbejdet for en.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Sonne anbefaler 15 apps