Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Fem hotte nye serier til sommernætterne

Fem hotte nye serier til sommernætterne

Sommeraftner i Danmark har den fordel, at de sommetider er regnfulde og derfor inviterer til, at du kaster korpusset ind foran skærmen.

Her følger fem premiereaktuelle serier som kan hjælpe dig med at få firkantede øjne i juni måned.

Bliv ven med os på Facebook

Chosen, 1. juni

Både første og anden sæson af succes-thrillerserien kommer buldrende ind på det danske streaming-net. En familiefar bliver stillet over for det ultimatum, at han skal slå en anden mand ihjel, for at kunne beskytte sig selv og sin datter. Dette er imidlertid ikke helt let, og familiefaren korrumperer stille og roligt i et ellers hæsblæsende tempo, hvor man får smæk for skillingen og nervepirrende situationer gang på gang.

Kan streames på Viaplay


Sense8
, 5. juni

Tænk hvis du havde syv kloner af dig selv rendende rundt i verden. Den tanke leger denne hypede serie med, og i en sci-fi-fortælling med både vid og bid, får vi også serveret en historie, der giver stof til eftertanke. Otte menneskers liv hænger uløseligt sammen i en fortælling, hvor der i den grad er skruet op for effekterne. Det er der nu altid, når det er de to Wachowski-søskende, der står bag kameraet. Siden Matrix-trilogien har de to nu ikke været helt oppe og ringe, men buzz’en summer omkring, at Sense8 vil være en serie man kan huske i mange år frem.

Kan streames på Netflix


Empire
, 12. juni

Der er dømt hiphop-intriger for alle pengene, når den mest populære serie i USA indtil videre i år kommer til Danmark. En tidligere gangster driver nu et musikimperium, men en dag diagnosticeres han med en sygdom, der vil gøre ham lam inden for tre år. Nu går den vilde kamp mod tiden på at oplære sønnerne i at overtage den mest succesfulde business i hiphophistorien, men andre interessenter banker også på for at få en fod indenfor. Serien er skabt af Lee Daniels, der blandt andet har stået bag film som ’The Butler’ og ’Precious’, så forvent følelser og realisme på højt niveau.

Kan streames på Viaplay


True Detective
, 22. juni

Så er de endelig tilbage! Eller det er de faktisk ikke, for hele castet fra første sæson er skiftet ud og vi befinder os i et helt nyt univers, men beskidt er det stadig, og de gode intentioner om muligt endnu sværere at få øje på. Første sæson var ubetinget den bedste serie i 2014, og med et line-up der tæller Colin Farrell, Vince Vaughn og Rachel McAdams kan man næsten ikke gøre andet end at forvente et overraskende vildt show. Og så har danske Janus Metz (’Armadillo’) for resten instrueret et af afsnittene.

LÆS OGSÅ: Janus Metz: Anden sæson af 'True Detective' afspejler vores frådende neoliberale tid

Kan streames på HBO Nordic


Ballers
, 22. juni

En serie om amerikansk fodbold med The Rock i hovedrollen kan måske lyde som lidt af en morsomhed. Og serien er da også ret morsom, mens dens billeder er eminente og dens univers skriger på drengerøve, når der kæmpes på og uden for banen med såvel pengeproblemer, festtendenser og smukke kvinder i et utal af afstøbninger. Ren og skær sommerunderholdning for alle streaming-pengene.

Kan streames på HBO Nordic

LÆS OGSÅ: Fem sjove kvinder du bør streame

LÆS OGSÅ: De 10 bedste film i 2014

LÆS OGSÅ: Se Nicki Minaj og Beyoncé i ny, lækket video