Det er i særdeleshed vigtigt for danske mænd, at de lærer nogle stødteknikker. Vi har ikke nogen kulturel opdragelse, der naturligt lærer os at bruge vores underliv rytmisk.

Basalt set kan danske mænd deles op i to grupper: skælveren og pumperen. Hvis du ikke decideret er en af dem, kan du garanteret godt genkende dig selv i en yngre udgave.

Skælveren er ham, der næsten kommer, før han er gået i gang, fordi han ikke kan styre sin ophidselse. Og pumperen er ham, der pumper løs, hårdere og hårdere, med kun det ene mål at få udløsning.

Skælveren er for optaget af kvinden, han er sammen med, og pumperen er for optaget af sig selv i sexakten.

Missionærstillingen er glimrende til alle de følgende stødteknikker, og hvis du begynder at mestre et par stykker, kan du selv lave den variant, der passer bedst til dit temperament samt til din piks størrelse og gørelse. Du vil helt sikkert opdage, at der er én eller flere, der bedst egner sig til dig og den kvinde, du er sammen med, alt efter om du er stor, lang, bøjet eller drejet venstre eller højre om.

LÆS OGSÅ: DILF: Fædre er de nye sexsymboler

Et godt lille trick, hvis du skal øve dine stødteknikker, og du har en kvinde, der gerne vil være forsøgskanin, er at gøre det hen over et bord. Hvis det er for drastisk, så smut en pude ind under hendes baller inde i dobbeltsengen. På den måde kommer hendes kusse lidt højere op, og du kan bedre støde varieret. Det skal du absolut ikke gøre, hvis du har en filur på over 20 centimeter, for så bliver det for dybt – og det kan ligefrem gøre ondt på kvinden!Hvis din pik er almindelig (13-18 cm) som min egen, eller endda lille eller ret tynd, kan du med stort held give både dig selv og kvinden ekstra nydelse ved at trykke ned lige over hendes skamben, når du støder ind i hende. På den måde presser du hendes skede sammen udefra, og det giver en bedre fornemmelse for, hvad der sker for jer begge to.

Hvor hårdt du skal presse, kommer an på kvinden, du er sammen med.

Den lidt mere avancerede metode til samme formål er, at du stikker en finger op i hendes anus og presser skeden sammen bagfra. Ved det trick vil du også ramme erogene zoner inde i kussen, der kan være helt fantastisk dejlige for hende.

Er du en skælver, vil jeg virkelig anbefale, at du sætter dig rigtigt ind i, hvordan du kysser, bruger fingeren og slikker fisse, før du træner stødteknikker.

Du skal gøre hende så varm og liderlig, at hun tigger om din pik. Det er fint, hvis hun har fået orgasme, før du selv går i gang. Og når du så støder ind i hende, gør det slet ikke noget, at du kommer hurtigt – for så kan I måske komme samtidig. Et samleje, hvor du først har givet en oral orgasme, og I så efterfølgende kommer samtidig, vil være oplevelse. En så stor oplevelse, at hun måske ligefrem vil fortælle alle veninderne om det bagefter!

Når du bliver lidt bedre til at styre din ophidselse, kan du med stort held drille kvinden med stødteknikker, så hun slet ikke får kalorius, før du føler, at nu bliver du nødt til at give hende den på fuld styrke.

Er du en pumper, skal du simpelthen gøre dig selv og din kvinde den tjeneste, at du lærer at variere dine stød. Hvis en stilling eller teknik synes kedsommelig, så skift stødteknik i stedet for bare at pumpe hårdere og hårdere. Det bliver langt bedre sex – også for dig selv!

De teknikker, jeg vil beskrive, er enormt forskellige, men grundlæggende er det vigtigt, at du varierer dine stød. Gå pludselig i slowmotion midt i samlejet, så vildt hurtigt, så almindeligt, så slow igen. Og hele tiden gælder det: Find din egen rytme.

Og husk på, at du skal drille kvinden. Hun skal ikke kunne gætte sig til, hvad dit næste stød bliver … bare håbe!

Morteren, Helikopteren og Jordskælvet

Morteren går ud på, at du maser dig ind i kvinden – og du bliver hele tiden ved med at presse dig ind. Ikke noget frem og tilbage, bare mase og presse. Det kan hun rigtig godt lide, fordi du på den måde fylder hende ud.

Når det fungerer godt, og du kan se, hun kan lide det, starter du Helikopteren.

Den går ud på, at du, mens du maser dig ind, begynder at svinge frem og tilbage, stadig mens du fortsat presser dig dybere og dybere ind i hende. På den måde kommer dit skridt til at masere hendes skridt, samtidig med at din pik kører rundt i hendes åbning. Og det er her, hun er allermest følsom. Så det er en teknik, der om nogen kan give kvinden skedeorgasme.

En variant af denne stødteknik er at gå over i jordskælvet. Her skal du have fat om røven på hende, så du kan løfte hende op mod dig, og så ryster du hende, så hele kroppen dirrer, og brysterne skælver.

Morteren er rigtig god at prøve, hvis du normalt er en pumper. Har du en fast partner, vil det virkelig overraske hende. Og uanset hvad, vil du selv blive positivt overrasket over, hvad denne teknik gør for din egen tilfredsstillelse.Spurven og hvalen

Det her er den ultimative stødteknik. Den virker hver gang. Og ofte både for dig og for kvinden. Først skal du visualisere en lille spurv, der står og pirker i jorden efter små frø. Pirk, pirk, pirk. Så skal du forestille dig en hval. Et gigantisk dyr med et gigantisk lem, der støder dybt og langsomt ind i sin hun. Kapow!

Men teknikken går ud på at tælle. I starten har du måske brug for at tælle helt reelt, men når du først får styr på spurven og hvalen, går det helt automatisk.

Du starter med at lave 10 små spurvepirk lige i hendes åbning (også her skal du tænke på, at du vil drille kvinden). Så kommer ét dybt hvalstød. Aaaah. Så ud igen og nu 9 små pirk i åbningen – fulgt op af 2 dybe hvalstød. Så 7 små pirk og 3 dybe stød … og sådan bliver du ved. Man når sjældent til 10 dybe stød, fordi det er så ophidsende, at kvinderne går helt amok.

Derfor er det helt klart en stødteknik, jeg vil anbefale pumperen at starte ud med.
Hvis du er en skælver, skal du være meget sikker på, at du allerede har givet hende tilfredsstillelse, for det er svært at holde på sin egen udløsning i Spurven og Hvalen.Slangen

Her er en anden god øvelse for pumperen. Som navnet siger, skal du forestille dig, at din pik er en slange. Fidusen er her, at du aldrig må trække dig ud af skeden. Du skal hele tiden slange din pik frem og tilbage og fra side til side. Zig-zag. Undersøge både foroven og forneden i kussen – men hele tiden indenfor i varmen.

Det er faktisk altid en sjov øvelse, at du visualiserer et eller andet dyr, som du har lyst til, at du og din pik skal være i lige præcis det samleje, du den dag har gang i. Man kan sagtens være en tiger, en bjørn, en fisk, eller hvad du nu ser for dig. Igen er det vigtige at overraske din kvinde – især hvis du er i et fast forhold.

Hun skal aldrig være helt sikker på, hvordan jeres samleje bliver. Ritualer kan være gode et stykke tid, men de bliver altid kedelige i længden – både for hende og for dig selv.Klokken og Leen

Her tænker du på kussen som en klokke, hvor din pik er klokkestrengen, der skal ringe til … ja, forhåbentlig orgasme. Sjoveren er hele tiden inde i kussen, og du laver med dit underliv klokkestrengens bevægelser op og ned. Det skal naturligvis blive vildere og vildere, så du til sidst ’ringer’ så kraftigt med klokken, som er du skibskokken, der kalder til skafning på et skib.

Klokken stimulerer nogle af de inderste og dybeste erogene zoner, kvinden har i skeden og kan have en meget overraskende virkning på nogle kvinder. Og det er godt. For vi vil hele tiden overraske og gøre hende sitrende spændt på, hvad der nu skal ske.

En variant af Klokken er Leen, der med stort held kan bruges i kombination, eller som du måske opdager passer bedre til den kvinde, du er sammen med.

Her ringer du ikke op og ned med underlivet, men hugger dig i stedet fra side til side, som hvis din pik var en le, der høstede på marken.Stemplet

Den kan hurtigt blive en af dine favoritter. Prøv at forestille dig en stempelkaffekande, der er rigtig sej at trykke ned. Sådan skal du opføre dig med dit underliv, hvor din pik selvsagt er stemplet.

Du starter med en masse bitte små stød i skedeåbningen. Så trykker du dig 1 cm dybere ind. Her skal du så igen lave en masse små stød, og så et lille træk tilbage – endelig ikke ud – og så 2 cm længere ind. Flere små stød, en smule tilbage og 3 cm længere ind, til du naturligvis ender med at trykke stemplet i bund.

Stemplet er en glimrende øvelse for pumperen, fordi det virkelig kræver selvkontrol. For skælveren er den også fantastisk, når han først har fået sin kvinde til at skrige på, at han skal komme ind i hende. Så i stedet for de 10 hurtige pump, han måske plejer at nå, før han kommer, så dril hende med stemplet.

For begges vedkommende er det drilleriet, der vil få hende til at tigge, om du ikke nok vil gå i bund. Og nej … det bestemmer hun ikke – det gør du!Øv dig i stødteknikker – uden kvinde!

Først bliver jeg nødt til at sige, at det er en god ide at gå til noget dans. Der vil du naturligt lære at bevæge dit underliv. Desuden er der den sideeffekt, at hovedparten af deltagerne er kvinder, så det er i høj grad et godt sted at score, hvis du er single.

En lidt mere enkel metode er at øve stødteknikkerne, når du masturberer. I stedet for at lægge dig med lukkede øjne og fantasere i sengen, så skal du op at stå – f.eks. på toilettet. Og så skal du bruge din hånd, som om den var en kusse og ikke en pumpe. Med andre ord: Kalorius i hånden – som du holder helt stille, mens du med underlivet tester de forskellige stødteknikker.

Du skal altså gøre det omvendt og masturbere med din krop og ikke din hånd.

For det første vil det give dig en interessant oplevelse af at onanere på en ny måde, men dernæst – og det er selvfølgelig formålet – vil du sikkert hurtigt kunne finde ud af, hvilken stødteknik du har mest lyst til at prøve på en kvinde.

En tredje ting er, at du på den måde – i din hånd – kan få en fornemmelse for, hvordan din pik vil føles inde i kvinden.

LÆS OGSÅ: Sex i luften: Sidste udkald for frække flypassagerer

LÆS OGSÅ: Frustreret ægteman udfylder regneark med konens undskyldninger for sex

LÆS OGSÅ: Se Penelope Cruz i sexet undertøjsreklame