Sådan laver du agurkesalat
Hvorfor købe kedelige konserveret agurkesalat, når det er såre simpelt at lave den selv?

Hjemmelavet agurkesalat
- 1 agurk
- 2 dl eddike
- 1 dl vand
- 4 spsk. sukker
- 1 ½ tsk. salt
- Peber
Sådan gør du
- Høvl agurken i tynde skiver på siden af rivejernet. Knug væden fra agurkeskiverne.
- Bland eddike og vand, og kom sukker, salt og rigeligt friskkværnet peber i. Rør, indtil salt og sukker er opløst, og kom så agurkeskiverne ned i lagen.
- Lad salaten trække i køleskabet i nogle timer, og gerne natten over.
- __________
- VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?
- - Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup
- - Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg
- - Sådan laver du hjemmelavet ketchup
- - Sådan laver du sød sennep
- - Sådan laver du ristede løg
- - Sådan laver du salte dildagurker
- - Sådan laver du hjemmerørt remoulade
- - Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)