Derfor skal du have en flaske Ocho tequila til at stå hjemme i dit barskab

Månedens flaske er en mexicansk tequila, der giver en markant anderledes smagsoplevelse end de traditionelle tequilaer, du kender fra baren.

Derfor skal du have en flaske Ocho tequila til at stå hjemme i dit barskab
Offentliggjort

The Barking Dog på Nørrebro i København ved en ting eller to om tequila. Siden 2012 har de langet den mexicanske spiritus over disken, og Financial Times har kåret dem til en af verdens bedste tequilabarer.

Carl Wrangel, der er medejer af baren, har altid haft et ømt punkt for tequila.

”Jeg begyndte i barbranchen i 2001, og allerede der syntes jeg, at tequila gav en helt speciel følelse. Den giver mere energi og humør end fx vodka, og i det hele taget får man en gladere brandert af den.”

At lave tequila er en møjsommelig proces, der tager flere år. Agaveplanten, som den laves på, har en modningstid på mellem seks til 10 år, og derfor er mange tequilaer produceret på blandede agaveplanter fra forskellige marker. Sådan er tilfældet ikke med Tequila Ocho.