Den har været efterspurgt længe, og nu er det endelig lykkedes. Vi har samlet et helt års gastro-opskrifter i ét magasin - 190 opskrifter på 254 sider til blot 100 kr. Det må blive årets mandelgave,julegave, eller bare gaven til dig selv!


En af opskrifterne er McMichaud's krabbeburger.

Alle opskrifterne er ordnet i kategorierne Grønt, Kød, Hav og Sødt og ordnet i et indeks fra A til Å. Så har du i årets løb misset et magasin eller kan huske en opskrift, men ikke finde den igen, eller vil du bare gerne have alle opskrifter samlet i ét magasin, så får du dem her i gastro selection.


En dessert-opskrift med mørk chokolade, banan, karamel og nougat.

Alle 190 opskrifter er sat op på ny og trykt på lækkert tykt papir som en regulær kogebog. Hver af de fire årstider har tillige sit eget kapitel, ligesom gastro for første gang nogensinde har opskrifter og gode råd til, hvordan julemaden bliver vellykket, og hvordan du laver lidt anderledes julemad. Og hvordan du i juledagene udnytter resterne fra højtidens veldækkede bord. Desuden tager vi pulsen på restaurantscenen lige nu.

gastro selection udkommer i dag og koster bare 100 kr. Fås kun i løssalg.

LÆS OGSÅ: 25.000 kroner: Hallal udgiver ultimativ kogebog til ultimativ pris

LÆS OGSÅ: Derfor drak du så meget rosé denne sommer

LÆS OGSÅ: Fra konsulent hos McKinsey til grøn iværksætter: Michael har formlen, der skal få verden til at spise flere planter