Her er friske grøntsager, fisk, kylling, svinekød, oksekød, ris, nudler og krydderier på menuen, så ingen i familien går forgæves.

Vi har samlet syv asiatiske restauranter, som alle deler kærligheden til det autentiske asiatiske køkken.

Asiatisk fusionskøkken på Vesterbro
nobu_n.jpg

N.OBU er en sanseoplevelse af de få, ikke mindst pga det særprægede interiør, hvis design er udsprunget af akustikhensyn. 

I køkkenet trylles der med dagligt friske råvarer. Stemningen er østerlandsk med et kosmopolitisk touch som fra New York eller Dubai.

N.obu (Northern Obu) inspireret af en fusions restaurnat i den nordlige del af øen Obu og i køkkenet har de deres egen præg på fortolkningen af det asiatiske der byder på tapas, japansk amuse bouche og wok, samt sushi. Kortet er simpelt og smagsløg og sanser går op i en højere enhed i det lille lækre sted på det pulserende Halmtorvet.

Byens Bedste Take Away 2019Baan_pad_thai_m.jpgThai Esan var en af de første thairestauranter i Danmark, da den åbnede for over 20 år siden. På grund af generationsskifte ændrede den oprindelig ejers søn navnet til Baan Thai Isarn, men kærligheden til det thailandske køkken er den samme. 

I dag bliver restauranten drevet af den ældste søn, som selv sørger for at tilberede god, klassisk og autentisk thai mad. På menukortet kan du finde masser af spændende retter, som du helt klart skal prøve.

Efter generationsskiftet har restauranten fået kæmpe succes og har i år vundet prisen som ''Byens Bedste Take Away 2019''

I hjertet af Vesterbro kan I nyde landets bedste thai!

Danmarks eneste indonesiske restaurantdinis-horsens.jpgI hjertet af Horsens midtby findes den charmerende gade “Grønnegade”, hvor Dini's Restaurant er beliggende - Et uformelt og hyggeligt lille spisested med plads til ca. 36 gæster indenfor, og med enkelte borde udenfor i de varme måneder. 

Dini's er den eneste indonesiske restaurant i hele Denmark. Maden er et delevenligt koncept med noget for alle, inspireret af moderne indonesisk cuisine, samt retter af hollandsk/japansk inspiration.

I køkkenet møder du kok og ejer, Dini Banowati, der siden 2014 har lavet egne retter og arbejdet hårdt for at introducere indonesisk mad til horsensianerne og omegn.

Dini's delevenlige koncept giver mulighed for mange gode smagsoplevelser, uanset om appetitten er stor eller lille, om man bare vil have en hurtig bid af det Indonesiske køkken med på farten eller nyde et kulturrigt måltid med dine nærmeste. 

Perfekt delemad på Københavns bedste sake-bar
Midori_food.jpgMidori Izakaya er et lille hjertevarmt izakaya sted med fokus på japansk & koreansk cuisine.

Izakaya oversat fra japansk er sammensat af de to ord 'I' [at blive] og 'Sakaya' [sake-bar] - altså et sted at blive og nyde sake. 

Midori's sake sommelier tilbyder et rigt udvalg af kvalitets sake; fra det større kommercielle bryggeri helt ned til det lille, skæve, og sjældent udbudte, familiedrevne sake bryggeri.

Izakaya er perfekt delemad, og menuen sammensættes selv ved bordet ved at plukke fra de mange små retter fra Midori's kort.

Midori's menu skifter efter sæson og råvarer, så der er altid nyt og spændende at komme efter.

Intense smage fra Malaysia og Singapore
IBU_image1-(1).jpgRestaurant IBU på Vesterbrogade er en asiatisk fusionsrestaurant med smage fra blandt andet Malaysia og Singapore. Manden bag er Henrik Jyrk, som har vundet to år i træk 2016 & 2017 "Sol Over Gudhjem" (Danmarks største kokkekonkurrence) og fra Go’ morgen Danmark, hvor han ofte står i køkkenet.

Alle retter er tilberedt med stor lidenskab for at gøre oplevelsen spændende og med masser af smag! Hvis du er til intenst smagende, smukt udført gourmet-light fra Malaysia og Singapore, så skal du besøge Henrik Jyrks restaurant Ibu på Vesterbrogade.

Siden restauranten åbnede i Januar 2018 har Restaurant IBU vundet bl.a ”Bedste eksotiske / krydret restaurant 2018/19” af Den Danske SpiseGuide og blev nomineret til ”Bedste nye restaurant 2018/19” af White Guide

Sjælen af Vietnam
Vietnamese28.jpgNår du som gæst besøger ’The Vietnamese’, vil du på menukortet kunne finde en vifte af traditionelle- og fusions-retter med det bedste fra det moderne og det klassiske vietnamesiske køkken.

The Vietnamese’ lægger vægt på fair priser og kvalitet i deres valg af ingredienser, og de laver mest muligt fra bunden.

I det vietnamesiske køkken anvender man gerne mange grøntsager og urter, som gør maden ekstra sund og indbydende. Krydderier anvendes med let hånd, således at smagen træder tydeligt frem, da aromaen har stor betydning.

Restaurantens signaturret er Pho. En nudelsuppe med oksekød, som er en vietnamesisk nationalret. Pho er med sin fremtrædende aroma, lækre cravable smag og meget næringsrige ingredienser hele sjælen af Vietnam.

Autentisk og traditionel khmerkhmer_dsc_8728.jpgKhmer Cuisine på Store Kongensgade er den eneste restaurant i Skandinavien som er autentisk og traditionel khmer. Søskendeparret Khemary og Tithira Hing kom til Danmark i 1988 efter at have flygtet fra den humanitære krise i Cambodja.

Med dem bragte de deres værdier og specialiteter, som ikke kun er unikke i Skandinavien, men også i Asien. De baserer deres madlavning på et specielt mix af krydderier kaldet Kroeung som er basen i wokretter, karryer og supper.

Mange af retterne kan laves vegansk, og de fleste er glutenfri. Khmer Cuisines retter appellerer til sanserne, kom og oplev autentisk mad uden en flybillet.