Rør gær ud i vand, og tilsæt salt. Ælt melet i, til du har en smidig og elastisk dej. Sæt dejen til hævning i 1½ time. Rul den herefter ud til 2 aflange pizzabunde. Fordel begge oste over bundene, og kom så fyld over. Dryp med lidt olivenolie, og giv det lidt salt og sort peber.
Bag i pizzaen i ovnen ved 250 grader i ca. 10 minutter. Pluk løvstikke over ved servering.
2 store rødløg
Olivenolie
Salt
Peber
5-6 store kålblade
Pil løgene, del dem i både, og steg dem på skærefladerne i en sjat olivenolie, til de bruner og næsten brænder på. Krydr med salt og peber, og tag panden af varmen. Skyl og aftør kålbladene, og riv dem i mindre stykker.
Annonse
De store kålblade kan være fra palmekål, grønkål eller savojkål.
Overalt hvor der indgår hvedemel i opskriften, kan med fordel anvendes italiensk tipo 00.
Jeg har altid interesseret mig for mennesker. Det er min store styrke. Det er også derfor, jeg var god som lærer. Snakke med dem, lytte til dem, forstå dem, give dem gode råd og vejledning. Jeg har altid elsket den der kontakt med mennesker. Den byggede jeg ind i fodbolden.