Restaurantanmeldelse: Polly er velsmag i den venlige afdeling
Frank, Madklubbens budgetvenlige gourmetrestaurant i Indre By, har fået sig en lille- søster. Hun hedder Polly og bor på det pæne Frederiksberg. Men Polly er også en pæn pige, mild og god, hun hverken provokerer eller stikker ud. Hun er tværtimod et trygt og rart bekendtskab, som vores anmelder er rigtig glad for.
Foto: PR Risotto med rigelige mængder ost og smør og garniture i form af høvlspåner af sort trøffel og lidt smørstegt salvie.
Gennem årene er der blevet sagt mange ting om Madklubben og ejer Anders Aagaards måde at drive forretning på. Om de er rigtige eller forkerte, vil jeg i denne omgang ikke gøre mig til dommer over. Men én ting ligger fast: Aagaard og Madklubben har altid været dygtige til at læse markedet og har effektivt formået at tilpasse forretningen derefter. Det københavnske mellemleje har i årevis været ét af de sikreste kort til store madoplevelser til relativt små penge, og med Frank i Ny Adelgade meldte Aagaard sig for et par år siden ind i kampen i mellemlaget. Restauranten blev hurtigt et veletableret navn, og nu har Frank fået lillesøsteren Polly på Frederiksberg, som ledes af køkkenchef Anders Strier og restaurantchef Anders Vendelbo.
Trygt og hyggeligt sted
Man skilter ikke ligefrem med tilhørsforholdet til Madklubben, men det bliver nu engang temmelig meget i familien, og Polly orienterer sig således efter næsten samme koncept som storebror Frank. Det vil sige velkendte smage, råvarer og fornuftig kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser. Syv serveringer fås til 395 kr., og det er lidt af en bedrift på en så mondæn adresse som Gammel Kongevej, hvor Polly har indrettet sig som en hjemlig hule med kunstplakater på de rødmalede vægge, mørke trægulve, dæmpet belysning og en lang spisebar i hvidt marmor midt i lokalet. Her er trygt og hyggeligt.
Tryg og hyggelig menu