Og så finder du naturligvis alle de små men vigtige redskaber som madpincetten, skrælleren og skærebrættet – alle i et tidløst design og kompromisløs kvalitet.
Mantraet er ”gå aldrig ned på grej”. Og så alligevel – for hos Gastrotools ser man alvorligt på de små dimser i køkkenskuffen, du aldrig rigtig bruger:
”Vi advokerer for færre redskaber i højere materiale- og håndværksmæssig kvalitet. Du behøver ikke meget mere end en god kniv og en støbejernspande,” fastslår manden bag Gastrotools, Julius Søndergård Schiller.
Uanset hvilke køkken-Essentials du vælger, bliver du godt klædt på, når Thomas Rode med sine brede skuldre og dybe, hæse stemme guider dig. Se bare her:
Og når du modtager dit nye køkkengrej, kan du helt oplagt svinge forbi Gastrotools’ omfattende opskriftsunivers, få flere gode tips eller besøge det inspirerende video- og podcast-univers, hvor du (udover Thomas Rode) kan møde gastronomiske profiler som Søren Gericke, Brian Mark Hansen og Jeppe Foldager.
Gastro-gaver
Som dagene nærmer sig juleaften, din bedste vens fødselsdag eller måske fars dag, går det op for dig, at du igen i år må forvilde dig ud i det kaotiske gaveræs for at finde den perfekte gave. Men sådan behøver det ikke at være.
Hos Gastrotools bestiller du bare online med turbolevering på 1-2 dage.
Og her er fem køkkenredskaber fra Gastrotools' univers:
Jeg har altid interesseret mig for mennesker. Det er min store styrke. Det er også derfor, jeg var god som lærer. Snakke med dem, lytte til dem, forstå dem, give dem gode råd og vejledning. Jeg har altid elsket den der kontakt med mennesker. Den byggede jeg ind i fodbolden.