Hvis din mad bare ikke kan blive stærk nok, eller du af uransalige årsager render rundt og drømmer om at blive den nye Chili Klaus, er Tabascos nye sauce utvivlsomt lige noget for dig.

Den klassiske amerikanske sauce, der blev opfundet i 1868 i Louisiana, har i de sidste mange år udgjort det krydrede tilbehør til alt fra røræg til Bloody Mary’s. Tabasco har flere gange udvidet sortimentet med variationer over den populære sauce, og nu er de klar med det, som de selv kalder den stærkeste hot sauce nogensinde.

’The Scorpion Sauce’, som den nye Tabasco-sauce hedder, er lavet af den ekstremt stærke scorpion-chili fra Trinidad, der regnes for at være en af verdens stærkeste chilier. De øvrige ingredienser er guava, ananas og et skvæt af den originale Tabascosauce. Og ifølge Tabasco skulle ’The Scorpion Sauce’ være hele 20 gange stærkere end originalen, hvilket burde være nok til at få selv den største chilientusiast til at skælve.

Saucen blev sat til salg på Tabascos fabrik på Avery Island i Louisiana samt på Tabascos hjemmeside i går, og i skrivende stund er den allerede udsolgt. Men det må dog forventes, at den tilsyneladende særdeles populære sauce snart til være tilgængelig igen. Tabasco har endnu ikke oplyst, om ’The Scorpion Sauce’ også vil blive udgivet internationalt.

LÆS OGSÅ: Danmarks bedste bartender: Sådan laver du en rigtig Gin & Tonic

LÆS OGSÅ: 9 anbefalinger: Spis dig gennem Mexico City på et døgn

LÆS OGSÅ: Sådan steger du den perfekte bøf ifølge Gordon Ramsay