Han bruger sine to fornavne som kunstnernavn. Man ser ham altid i jakkesæt. Og hans hang til svundne tiders dannelse er velkendt fra hans virke som debattør, der for øvrig også foregår på dette website.

LÆS OGSÅ: Mads Holger: Distortion-ferie og overfinansieret undergrund

En del kender ham som skribenten og tv-værten Mads Holger, men en langt større gruppe vil nu lære ham at kende for hans tilknytning til politik.

I går meldte han sig som kandidat til Folketinget for Det Konservative Folkeparti, og senere på aftenen kunne man se ham i et kvarters interview med Martin Krasnik i ’Deadline’.

Også de sociale medier var fulde af Mads Holger, for her greb en række brugere lejligheden til at tage nyheden om hans kandidatur i særdeleshed og hans person i almindelighed under behandling.

Det startede med referencer til den splid i de konservative rækker, der i går kom til udtryk i en artikel i Berlingske.Nogle refererede til Mads Holgers ry for at feste igennem. 
Andre ville helst glemme Mads Holger eller havde svært ved at se ham som et seriøst bud på en politiker.


Nogle drillede ham med en af hans retoriske specialiteter.


Og et stillbillede af et spøjst udtryk, der passerede over Mads Holgers ansigt i et eftertænksomt øjeblik i 'Deadline'-interviewet, fik nogle til at more sig.Men der var også mange, der, mere eller mindre uforbeholdent, udtrykte deres begejstring over den nye kandidat.